cumpar cotor AVID SCIII SALMON-STEELHEAD
lungime 8,6
heavi power
fast action
12-25lb
1/2-2 oz
are 2 inele pe tronson sau daca este cineva care sa-l poata repara(este rupt exact de la cel de-al 2lea inel ;spigotul de mufare parca se numeste)
va multumesc 0745122776
cumpar cotor SCIII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cumpar cotor SCIII
Salut!
Ti.l recomand pe domnul Octavian Torescu, ca aceeași problemă am avut.o şi eu, dar cu unul de 9 picioare. Mi l.a refacut super profesionist. Iar al meu, s.a mai rupt încă odată, după ce a fost reparat, dar nu din același loc, ci de la 10cm mai sus de mandrina.
Am mai auzit de rupturi al primului segment de la scIII (avid) şi tind sa cred ca este o problema universal valabila la aceste bancuri...(ce.i drept, nu la toate...
)
O seară bună!!!
Ti.l recomand pe domnul Octavian Torescu, ca aceeași problemă am avut.o şi eu, dar cu unul de 9 picioare. Mi l.a refacut super profesionist. Iar al meu, s.a mai rupt încă odată, după ce a fost reparat, dar nu din același loc, ci de la 10cm mai sus de mandrina.
Am mai auzit de rupturi al primului segment de la scIII (avid) şi tind sa cred ca este o problema universal valabila la aceste bancuri...(ce.i drept, nu la toate...

O seară bună!!!
"Când un om nu are nimic de spus, de ce nu tace?" Montesquieu
Re: cumpar cotor SCIII
multumesc userului Madalin pt informatie luni pleaca la Tavi in Constanta pentru o sedinta SPA
topicul poate fi inchis multumesc pt.gazduire
topicul poate fi inchis multumesc pt.gazduire