Dupa cum spune si anuntul vreau sa cumpar un conector de pompa dar numai modelul pentru barci 3D TENDER sau YAM.
Este vorba de ''piesa'' care face legatura intre furtunul care iese din pompa si supapa prin care umfli barca.Doresc numai modelul specificat,pentru ca celelalte nu se potrivesc.
Cumpar conector pompa barca.
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar conector pompa barca.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
- crapmaniacul
- veteran

Re: Cumpar conector pompa barca.
Cred ca e posibil ca asta sa fie ceea ce ai nevoie (la modelele Allroundmarine si Baracuda asta este): http://www.marine-shop.ro/adaptor-ventil-41920.p.htmlgabitoi scrie:Dupa cum spune si anuntul vreau sa cumpar un conector de pompa dar numai modelul pentru barci 3D TENDER sau YAM.
Este vorba de ''piesa'' care face legatura intre furtunul care iese din pompa si supapa prin care umfli barca.Doresc numai modelul specificat,pentru ca celelalte nu se potrivesc.
-
reddogs1974
- utilizator constant

Barci in bagaje este ok are piulite plastic si surub de reglaj.testatape 3 d tender[album][/album]
- edi_curiosul
- veteran

corect!reddogs1974 scrie:Barci in bagaje este ok are piulite plastic si surub de reglaj.testatape 3 d tender[album][/album]
Multumesc tuturor.Am comandat , sper sa se potriveasca. 
Daca nu se potriveste......ne anunti !gabitoi scrie:Multumesc tuturor.Am comandat , sper sa se potriveasca.
Do it with passion or not at all !
Te anunt si imi dai banii pe ele.Alex-BAV scrie:Daca nu se potriveste......ne anunti !gabitoi scrie:Multumesc tuturor.Am comandat , sper sa se potriveasca.