cumpar comenzi la distanta pt motor barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cumpar comenzi la distanta pt motor barca
vreau sa cumpar comenzi la distanta pt motor si directie .motorul este mic asa ca nu trebuie cine stie ce dispozitive de forta.am incercat la firmele consacrate si m-am speriat .un set cu pretentii costa cat motorul.daca aveti asa ceva la un pret convenabil,faceti oferte sau macar dati ideii. multumesc
-
- senior
-
- senior
Chiar si in aceste conditii partea de radiocomanda ramine aceeasi, se schimba doar partea de comanda (directa) a motoarelor si motoarele in sine (+ ceva angrenaje).eugend scrie:scuze. am uitat sa spun ca este vorba de o barca adevarata nu pt. momit.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Re: cumpar comenzi la distanta pt motor barca
Vezi si tu pe Cabelas cremaliere mai ieftine.Guvernarea trebuie sa o alegi functie de motor ca sa nu faci adaptari la cablurile de comanda...eugend scrie:vreau sa cumpar comenzi la distanta pt motor si directie .motorul este mic asa ca nu trebuie cine stie ce dispozitive de forta.am incercat la firmele consacrate si m-am speriat .un set cu pretentii costa cat motorul.daca aveti asa ceva la un pret convenabil,faceti oferte sau macar dati ideii. multumesc
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
da si tu un mesaj la romulus@motomarine.ro cu ce-ti trebuie exact (model motor, lungime cabluri etc) si poate te ajut sa le iei mai ieftin.