Cumpar Capricorn sau Sol 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar Capricorn sau Sol 2500
Bre ovidiu, mie mi-a banat contu celalalt anu trecut pt mulinete vandute la pret f mic unde lumea a fost multumita, cumatru asta face o bisnita urata
www.spinningclub.ro
cred totusi ca nu se vor intelege la pret ........si pana la urma cum sa i-o trimita ???? curierat rapid , sau posta romanaspiridusul scrie:Are crappone ceva moristi interesante de vanzare, printre care si un capricorn de 2500 nou, ia legatura cu el. Ii trimiti mesaj privat, te deloghezi de pe Vegas, te loghezi pe crapone si ii raspunzi lui Vegas...sa nu uiti sa negociezi la sange pretul

-
- veteran
Speedy, e simplu, se intalnesc undeva in Bucuresti, intr-un loc public, se saluta, fac cunostinta (da stanga cu dreapta), trece mulineta de pe locul din dreapta in portbagaj, banii din buzunarul de la piept in portofel dupa care se duc sa bea o bere multumiti ca s-au cunoscut si au facut o afacere atat de reusita 

-
- veteran
spiridusul scrie:Speedy, e simplu, se intalnesc undeva in Bucuresti, intr-un loc public, se saluta, fac cunostinta (da stanga cu dreapta), trece mulineta de pe locul din dreapta in portbagaj, banii din buzunarul de la piept in portofel dupa care se duc sa bea o bere multumiti ca s-au cunoscut si au facut o afacere atat de reusita

-
- veteran
Vegase, ti-am pus pe topicul cu Stradicul FH al lui crappone o combinatie maiastra pe care poti sa o faci. Reflecteaza, ai acolo ditamai sansa care te asteapta doar sa o fructifici 

-
- utilizator nou
Hai sa radem putin si aici.....
S-au nascut 2 CLONE:
Pe una o chema USUREL iar pe celalalt BELIMEAIp...a. La nastere Usurel plangea incet Belimeaip...a tare de tot. Pe la 7 ani au mers la scoala, Usurel facea un exercitiu o data Belimeaip...a de 10 ori. Pe la 14 ani au invatat sa munceasca, Usurel facea o capita pe o parte, Belimeaip...a pe toate partile. Usurel ridica furca cu o mana , Beliemeaip...a cu amandoua mainile. Pe la 25 de ani se imprietenesc, Usurel cu o fata, Belimeai p...a cu toata lumea, Usurel face nunta in familie, Belimeaip...a cu toate neamurile. Cei 2 frati au imbatranit, Usurel a fost fericit o perioada, Belimeaip...a toata viata! Pe mormantul lui Usurel scria sa-mi aduci flori in fiecare zi, iar pe a lui Belimeaip...a cand vrei tu!
Sus cu morisca.....
S-au nascut 2 CLONE:
Pe una o chema USUREL iar pe celalalt BELIMEAIp...a. La nastere Usurel plangea incet Belimeaip...a tare de tot. Pe la 7 ani au mers la scoala, Usurel facea un exercitiu o data Belimeaip...a de 10 ori. Pe la 14 ani au invatat sa munceasca, Usurel facea o capita pe o parte, Belimeaip...a pe toate partile. Usurel ridica furca cu o mana , Beliemeaip...a cu amandoua mainile. Pe la 25 de ani se imprietenesc, Usurel cu o fata, Belimeai p...a cu toata lumea, Usurel face nunta in familie, Belimeaip...a cu toate neamurile. Cei 2 frati au imbatranit, Usurel a fost fericit o perioada, Belimeaip...a toata viata! Pe mormantul lui Usurel scria sa-mi aduci flori in fiecare zi, iar pe a lui Belimeaip...a cand vrei tu!
Sus cu morisca.....

-
- veteran
Bre Rusule, dar tu cu cine discuti? Si cui ii este adresata gluma ta? Si de ce oare esti atat de decis sa promovezi moristile pe care le vinde crappone sau le cumpara Vegas? 

-
- utilizator nou
Bre pe mine ma amuza situatia asta, de ce......? Pentru ca am fost banat de atatea ori pe acest forum de nici eu nu mai stiu, pentru cateva anunturi in care vindeam si eu una- alta, iar acum vad ca s-a transformat in circ totul, asa ca nu mai postez anunturi de vanzare -cumparare ci intru seara sa mai rad putin!
Asa ca sussssssss
Asa ca sussssssss
-
- veteran
Bre Rusule, esti inscris pe 3 feb 2013, ai 9 mesaje postate, daca te-a banat Dan o fi pentru ca esti vreo Dolly de-a cuiva care s-a clonat masiv in ultima vreme 

-
- utilizator nou
Nu vreau sa mai vorbesc despre ce si cum se baneaza cineva, sincer nu ma intereseaza, nu mai vand nimic, le tin pentru mine si fac colectie
, iar peste ceva timp o sa le vand lu Vegas, si o sa le vand el pe acest forum....ca el are voie!
Chiar nu se gaseste ........... un Sol 2500 ?

Chiar nu se gaseste ........... un Sol 2500 ?