Cumpar broscute

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 01 Feb 2011, 21:08

am si dalea de 3cm, cu picioare vibratile, insa le dau cu 1 leu/buc si min 10, ca tare sunt talent! :wink: spate oliv-glitter negru/burta alba sidef. O NEBUNIE! :D
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 01 Feb 2011, 21:27

terrybill scrie:am si dalea de 3cm, cu picioare vibratile, insa le dau cu 1 leu/buc si min 10, ca tare sunt talent! :wink: spate oliv-glitter negru/burta alba sidef. O NEBUNIE! :D
Teribil de misto ! Ai o poza cu brotacii ?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 01 Feb 2011, 21:34

andriipopa75 scrie:tu cred ca ai vazut prea multe filme de pescuit cu pesti prea multi si plictisiti de ce vad in fiecare zi.
vezi ca traiesti intr-o tara in care C&R este exceptia, la fel cum e broasca in loc de peste pt stiuca.
Incearca sa prinzi cateva broaste si pescuieste cu ele, in afara de somn nu cred sa ai vreun client.

Fara suparare, la inceputuri am fost ca tine, am luat din toate, am si acum 2 broaste, una cu carlig antibradis in ea si alta cu un fel de rotativa in fata.

Unde e peste (stiuca) prinzi la orice unde e rar si napastuit, broastele sunt inutile.
Sper sa nu te superi pe mine ca te contrazic,dar in toamna asta broscutele de la dorado au facut legea la stiuca,adica pe Alionte,martor la distractie Cipic si Myagi,pe Neajlov,cu Cipic am fost,pe o balta linga Bucuresti,deci cind nu vrea la altceva dau cu broscute.Dupa aceste accidente nefericite am marit numarul broscutelor din cutii,am acum cam 10 modele,ultimul luat azi ,un vobler Rebel de la Decathlon.Nu va recomand broasca de la Strike Pro,e un vobler cu barbeta ,e naspa rau.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 01 Feb 2011, 21:35

Indian Larry scrie:De 3-4cm nu se gasesc ? Ma gandesc ca ar merge la clean . Salau am prins cu broasca si vreau sa incerc la clean , dar de 7cm sunt prea mari .
Au dorado,la cam 25 ron

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 01 Feb 2011, 21:41

kleniacul scrie:Au dorado,la cam 25 ron
Unde , tot la Decathlon ? Ms!

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 01 Feb 2011, 21:44

Indian Larry scrie:
http://xxx.ro/index.php 8)
C&R

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 01 Feb 2011, 21:51

nu ma supar , chiar ma bucur ca ati gasit broastele prinzatoare.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 01 Feb 2011, 22:03

vleydyx scrie:
Indian Larry scrie:
http://xxx.ro/index.php 8)
Nu ,gasesti la magazinul trabucco de la obor sau la totalfishing,varianta verde a mers cel mai bine la stiuca,am luat si un avatel la el,initial luasem broscuta verde pt clean,dar nu prea am avut incredere in el,pina in toamna asta cind a facut ravagii la stiuculite pina in kil,cam 10 buc in 30 de minute.Ce e ciudat e ca varianta maro,desi e acelasi model,dar cumparata acum doua luni,tot de la magazinul din Obor de unde o luasem pe cealalta,verde,acum doi ani,nu mai coboara atit de mult.Am folosit cu ambele acelasi ansamblu fir-bat-mulineta,acelasi stil de mulinat.Nu prea inteleg de ce

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 01 Feb 2011, 22:20

andriipopa75 scrie:tu cred ca ai vazut prea multe filme de pescuit cu pesti prea multi si plictisiti de ce vad in fiecare zi.
vezi ca traiesti intr-o tara in care C&R este exceptia, la fel cum e broasca in loc de peste pt stiuca.
Incearca sa prinzi cateva broaste si pescuieste cu ele, in afara de somn nu cred sa ai vreun client.

Fara suparare, la inceputuri am fost ca tine, am luat din toate, am si acum 2 broaste, una cu carlig antibradis in ea si alta cu un fel de rotativa in fata.

Unde e peste (stiuca) prinzi la orice unde e rar si napastuit, broastele sunt inutile.
Sunt deacord cu tine unde e stiuca si cand vrea sa pape, atunci papa la orice, dar sa vezi atacul in pelicula apei si urmariri pe distante lungi si stiuci care sar afara din apa cu broasca in gura iti spun eu ca ti-ai schimba parerea, ce-i drept se prind stiuci care nu depasesc 1,5 kg, dar la un moment dat vei ajunge la nivelul in care n-o sa mai cauti trofee din lipsa de timp liber si pt ca trofeele astea sunt pe cale de disparitie si o sa te bucuri de cat mai multe prezentari chiar daca sunt mai mici (si aici ma refer strict la C&R) trebuie doar sa ai incredere in naluca cu care dai :wink:

Scrie răspuns