Cumpar broaste
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar broaste
Cumpar broaste artificiale sau similare, pentru dat la stiuca in zone cu vegetatie ridicata.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Re: Cumpar broaste
Uita-te la anuntul lui Vlad_s . Poate te ajuta cu ceva.
- theoneghost
- utilizator constant
-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-
Le-am ratat, s-au dat deja.julien scrie:Uita-te la anuntul lui Vlad_s . Poate te ajuta cu ceva.
Tarziu Adi ,tarziu..
.Daca mi-ai fi spus iti luam si tie o chestie
de la Rebel...6,5 euro ,dar este interesant al dreak broscoiu
Picioarele din spate se invart pe apa
Un vobler extrem de interesant pe care o sa-l incerc si eu cat de curand...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Adi,
du-te pana la Costel la magazin in V Aurie, avea mai multe tipuri de broaste, am vazut si Panther Martin ultima data;-)
du-te pana la Costel la magazin in V Aurie, avea mai multe tipuri de broaste, am vazut si Panther Martin ultima data;-)
Sorine am trecut pe la Costel si am ras cele 4 broaste pe care le mai avea. Mai vine si Fflorin cu inca doua si cred ca imi sunt suficiente pentru anul asta.
Aline am vazut modelul rotativ, dar in desimea de iarba unde am dat, cred ca mai bine merg cele fixe. Broasca rotativa in schimb cred ca face mai mare agitatie, dar ii trebuie macar o palma de apa libera. Dupa cum are ancorele in spate, si rata de intepare e mai mare.
Aline am vazut modelul rotativ, dar in desimea de iarba unde am dat, cred ca mai bine merg cele fixe. Broasca rotativa in schimb cred ca face mai mare agitatie, dar ii trebuie macar o palma de apa libera. Dupa cum are ancorele in spate, si rata de intepare e mai mare.
Pai in cazul asta sa ai fir intins!Adrian SB scrie:Sorine am trecut pe la Costel si am ras cele 4 broaste pe care le mai avea. Mai vine si Fflorin cu inca doua si cred ca imi sunt suficiente pentru anul asta.

Numa' bine.
Corect Adi. Bine ca ti-ai rezolvat problema. Modelul care il am eu are o dubla in spate si atat.Sper sa pot da cu el.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Nu stiu daca il cunosti pe Pupu din Bucuresti? El turna niste broaste de guma pentru off set-uri mistocute care chiar saltau pe iarba si mergeau si lestate. Mi-a facut cadou vreo doua, dar inca n-am apucat sa le testez "in sarcina".
Sa vad daca mai reusesc sa restabilesc contactul cu el si te anunt.
Sa vad daca mai reusesc sa restabilesc contactul cu el si te anunt.