Cumpar Balzer Metallica Micro 718, pentru piese

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pandy

Cumpar Balzer Metallica Micro 718, pentru piese

Mesaj de pandy » 06 Feb 2013, 21:02

Cumpar Balzer Metallica Micro 718 pentru piese de schimb. Practic mi s-a dus patina care face sa oscileze axul tamburului (nu stiu denumirea tehnica), pot cumpara doar acea piesa daca o are cineva din dezmembrari.

edi_curiosul
veteran
veteran

Re: Cumpar Balzer Metallica Micro 718, pentru piese

Mesaj de edi_curiosul » 06 Feb 2013, 22:00

nu esti primul cu problema asta pe balzer metallica

pandy

Mesaj de pandy » 06 Feb 2013, 23:04

Stiu. Am luat doua ptr bolonieze si, de gura mea, si-a luat si un prieten care a patit aceeasi problema. Poate totusi gasesc piesa, ca initial imi place foarte mult mulineta.

geronimo
junior
junior

Mesaj de geronimo » 26 Apr 2013, 10:07

Buna ziua , domnule pandy , nu stiu daca va ajuta si poate gresesc , dar fiind si eu posesorul unui Balzer Metallica , nu micro ci un model diferit care o folosesc la feeder, am incercat sa ma documentez un pic despre mulineta respectiva si pot sa zic ca am ajuns la concluzia ca aceste mulinete sunt facute de VIVA ( http://viva.com.cn/xxx-products-spinning-1-en.htm ) si cred ca este vorba in special de modelul Viva Metalim CH series . Comercializate sub diferite denumiri si cu anumite diferente , dar mechanismul interior fiind in mare parte asemanator : Viva Allure Spin , Preston PXR Match Reel sau Mivardi , Nevis , Formax ... ( http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=653134 ) Poate edi_curiosul eventual ar putea confirma acest lucru . In fine ideea este , ca daca cu putin noroc gasiti o mulineta Viva , de marime identica cu Balzer Micro , teoretic piesa respectiva ar trebui sa se potriveasca ... sau nu stiu , daca importatorul mulinetelor Viva na-r putea comanda separat asa ceva ???
Inca odata trebuie sa subliniez ca poate gresesc , dar sa va mai interesati ...
Respect , gj

pandy

Mesaj de pandy » 26 Apr 2013, 12:36

Interesant ce spuneti, o sa ma documentez. Multumesc ptr timpul acordat :respekt:

pandy

Mesaj de pandy » 26 Apr 2013, 13:22

Am vizionat linkurile, cred ca e similara cu Viva Metalim CH. Piesa e cea incercuita cu rosu. Poate gasesc pe cineva cu o Viva dezmembrata :lol: .

Imagine

SKF
junior
junior

Mesaj de SKF » 26 Apr 2013, 14:04

3 mulinete la gunoi....aceiasi problema.... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Scrie răspuns