Cumpar „Amintiri despre pescuit” de Vasile Voiculescu

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Re: Cumpar „Amintiri despre pescuit” de Vasile Voiculescu

Mesaj de Albuletu Alexandru » 30 Aug 2013, 15:14

volumul se numeste ,, Capul de zimbru" ...
eu il am cumparat de ai mei, acum vreo 30 ani, insa nu ma indur sa-l vand...
mai are si alte povestiri extraordinar de frumoase...
atat de mult imi place ultimul paragraf din ,, amintiri despre pescuit'' : ,, aceste simple si senine bucurii sanatoase s-au zidit adanc la temeliile vietii mele. pe ele s-au putut cladi fara sa ma stiveasca durerile de mai tarziu''
nu stiu daca este citatul exact, ca l-am scris din memorie.
Nihil Sine Deo

dalea robert
senior
senior

Re: Cumpar „Amintiri despre pescuit” de Vasile Voiculescu

Mesaj de dalea robert » 30 Aug 2013, 15:25

Multumesc pentru completare, l-am gasit si eu pe cateva site-uri, insa am dorit sa nu dau idei unora sa cumpere ce se gaseste si sa ma trezesc ca mi se cere un pret de 10 ori mai mare daca nu se mai poate cumpara din alta parte volumul respectiv! Daca ai cunostinta unde as putea gasi "Cu undita la mare" de Maria Gh. Pintilie, Teodor Gh. M. Scarlat, aparuta la Editura Litera in 1981 si "Ghidul pescarului" de Dan Nicula si Aurel Ionescu aparuta la Editura Ceres in 2001 as fi recunoscator! Dupa ce imi completez colectia de volume despre pescuit si piscicultura voi deschide un topic cu lista acestora, pentru cei care se mai gandesc ca lectura unei carti le poate umple cateva clipe din timpul liber, in afara de facebook si altele de acest gen!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Scrie răspuns