Cumpar Abu Garcia Veritas 7' spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar Abu Garcia Veritas 7' spinning
fiti linistiti!amandoi sunteti oameni de cuvant!!!!;)
Nu e nici un dubiu din partea mea 

Ai dreptate fiecare cumpara ce vrea dar din umila mea experienta -30 ani- lansetele din state suuuuuuuunt cu mult peste celelalte.
Veritas-ul este model american, conic!Costin19 scrie:Ai dreptate fiecare cumpara ce vrea dar din umila mea experienta -30 ani- lansetele din state suuuuuuuunt cu mult peste celelalte.
Costin...30 de ani? Respect. Dar poate in ultimii nu ai mai dat atentie noutatilor in domeniu...Veritasul este adus din State, facut pentru piata americana.
kiske13...fiecare lanseta este conica
..fara exceptii.
kiske13...fiecare lanseta este conica

Eu m-am exprimat gresit.ULK scrie:
kiske13...fiecare lanseta este conica..fara exceptii.
Altfel find zis, Veritas este un morcov langa restul!!!

Dar din punctul meu de vedere, ramane cum am stabilit!
Dupa parerea ta, in ce plaja de greutati se simte bine lanseta?ULK scrie:Nu stiu daca le cunosti bine...dar daca te ingrijoreaza greutatea maxima ce arunca...o sa vezi ca nu are nici o problema sa dea si cu 3/4...asta a mea...e foarte puternica si usoara.
Totodata as vreau sa stiu sigur daca o vrei...ca o pun la vanzare daca nu esti sigur.
Zici ca nu o sa am nevoie de MH?!
De ce vrei sa vinzi?
Multumesc pentru raspuns.
Nu am dat cu mai mult de 30-40 de grame cu el...dar se descurca lejer si cu greutatile respective. Se simte bine pe la sa zic 7-30g aprox.
O sa vand mai multe, ca am nevoie de bani pentru altceva...nu ca nu as fi multumit de ea.
Cea de MH nu o cunosc...si nici nu stiu exact unde si cu ce gretuati vrei sa pescuiesti.
O sa vand mai multe, ca am nevoie de bani pentru altceva...nu ca nu as fi multumit de ea.
Cea de MH nu o cunosc...si nici nu stiu exact unde si cu ce gretuati vrei sa pescuiesti.
Verdict de 1/4 - 3/4 ar avea cineva de vanzare?