cumpar 3-D Adhesive Fishing Lure Eyes - 5/32 Inch
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cumpar 3-D Adhesive Fishing Lure Eyes - 5/32 Inch
3-D Adhesive Fishing Lure Eyes - 5/32 Inch,
detalii si oferte pe mp,
multumesc!
detalii si oferte pe mp,
multumesc!
Eu cred ca n-ai inteles bine...omul vrea sa cumpere ochisorii auto-adezivi, nu adezivul separatHell scrie:Te-ai gandit la bison ?
La ochii postati de tine doar cloarea de fundal face diferenta. In rest, un marker si bison transparent cu timp de intarire 5 min isi face treaba la fel de bine

Asa suna traducerea din engleza!
spinning-addicted!
Wanna bet?radzvaan scrie:Daca HELL face acasa ochi cu efect 3D (bulbucati) folosind numai bison si marker, imnseamna ca e un adevarat magician![]()
Mai gandeste-te....

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=14511
La cat dai pe o folie cu cateva perechi de ochi....mai bine iti iei o seringa de aia si bagi mare, ce marime si ce culoare vrea bicepsul tauradzvaan scrie:Eu cred ca n-ai inteles bine...omul vrea sa cumpere ochisorii auto-adezivi, nu adezivul separatHell scrie:Te-ai gandit la bison ?
La ochii postati de tine doar cloarea de fundal face diferenta. In rest, un marker si bison transparent cu timp de intarire 5 min isi face treaba la fel de bine![]()
Asa suna traducerea din engleza!

si ca sa te contrazic pe bune 
....

tot felul, inclusiv "factory" .....
ia vezi data

si ca sa intelegi ca astia sunt facut de unul care nu a mai facut asa ceva, ba mai mult, nu e foarte indemanatic .... si ultima poza

fiind o ora inaintata, nu am putut folosi preducele, drept care am taiat cu ce am avut la indemana...si am taiat tot

....

tot felul, inclusiv "factory" .....
ia vezi data

si ca sa intelegi ca astia sunt facut de unul care nu a mai facut asa ceva, ba mai mult, nu e foarte indemanatic .... si ultima poza

fiind o ora inaintata, nu am putut folosi preducele, drept care am taiat cu ce am avut la indemana...si am taiat tot

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...