Cumpar 2 bete feeder heavy minim 4.20 m lungime
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Cumpar 2 bete feeder heavy minim 4.20 m lungime
Cumpar urgent doua feeder heavy sa arunce 140 grame sau mai mult si de lungime 4.20m sau 4.50m. Accept si oferte individuale (un singur feeder de la un ofertant). Pot sa cumpar maxim 3 bete de acelasi fel (daca cineva are o astfel de conditie) - pentru un pret bun. Pot fi si second hand dar sa nu aiba defecte sau sa fie lovite/ sparte si cosmetizate. atentie la inele sa nu fie ciobite.
astept oferte si pe mp si vizibil. voi lua in considerare toate ofertele primite fara sa aiba prioritate prima trimisa decat daca mi se pare atractiva (pentru un sh ofer maxim 60% din pretul de lista - daca are cateva iesiri, altfel negociem).
merci pentru oferte
astept oferte si pe mp si vizibil. voi lua in considerare toate ofertele primite fara sa aiba prioritate prima trimisa decat daca mi se pare atractiva (pentru un sh ofer maxim 60% din pretul de lista - daca are cateva iesiri, altfel negociem).
merci pentru oferte
-
- senior
Re: Cumpar 2 bete feeder heavy minim 4.20 m lungime
hai baieti ca le iau IEFTIN 

-
- senior
nici un ofertant. iau si doar un singur bat de la un vanzator
Le vrei cam lungi...putini cumpara feedere asa lungi,incearca sa cauti ceva nou...
-
- senior
ai dreptate sunt si cam lungi si cam tari. dar asa sunt "cerintele" si nu pot sa le schimb. 

-
- senior
-
- senior
sunt interesat de bete pana la mijlocul lui mai.
multumesc
multumesc
-
- senior
nu are nimeni un bat de feeder care sta degeaba in camara? ca eu am 3 cumparate de noi, dar nici unul asa de lung. si nu mai vreau sa platesc pretul de nou pentru un bat pe care il folosesc 2-3 iesri pe an. poate sta la cineva degeaba un 4.50 m de 140 grame putere de aruncare.
-
- veteran
Incearca pe feederfishing sau pescuitstationar. Sunt doua siteuri cu marfa buna ptr. stationar sau rapitori(de ce nu!) 

-
- senior
mersi de sfat aurel. mai stiu eu unul care are de toate "total fishing" la magazin