Bun? ziua stima?i colegi de forum.
A?a cum spune titlul anun?ului, sunt în c?utarea unei manivele pentru una din Daiwele mele. Iat? datele ei tehnice:
- Model înfiletabil pe butucul pinionului.
- Neap?rat buton func?ional pentru plierea manivelei (tip one touch).
- Lungimea bra?ului manivelei, de 55mm (nu mai scurt?).
Ca provenien??, poate fi de la: Bradia 2500R sau 3000, InfinityQ 3000, Certate 2500R sau 3000, etc.
Pot cump?ra o astfel de manivel?, sau pot oferi la schimb una fix?, de aceea?i dimensiune, sau chiar presta servisare în contravaloarea acesteia, chiar peste ea dac? e cazul (mulinete, be?e rupte).
Pân? acum am avut parte de dou? am?giri-promisiuni din partea a doi colegi de forum. Cred c? au avut nevoie doar de num?rul meu de telefon f?r? a de?ine de fapt manivela de care eram eu interesat. A? dori s? nu se mai repete acest lucru, fiindc? nu se ajunge la nici un rezultat a?a.
Contact pe m.p. sau aici. Mul?umesc.
TDum. Rew.
Cump?r manivel? pentru mulinet? Daiwa.
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Cump?r manivel? pentru mulinet? Daiwa.
Pentru mine conteaz? doar ca manivela (55mm) s? fie perfect func?ional?, s? nu fie deformat?, s? se comporte bine închiderea/deschiderea/blocarea din buton ?i nu are nici o importan?? culoarea, fiindc? oricum dau jos vopseaua ?i o lustruiesc ca s? ob?in acela?i aspect metalic ca ?i cel al tamburului. Deci, dac? are vopseaua cojit? nu are nici o importan??, poate avea chiar ?i zgârieturi.
TDum. Rew.
TDum. Rew.