Cump?r maner daiwa Lexa 4000
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cump?r maner daiwa Lexa 4000
Cump?r Manivela daiwa Lexa sh 4000 sau maner care sa se potriveasc? . Prefer in Bucuresti sa probez înainte !
Re: Cump?r maner daiwa Lexa 4000
anunt valabil!
valabil! diametrul axului trebuie sa fie de 5 mm si diametrul capacului cu surub de prindere al axului are diametrul de 1,6 cm se poate sa se potrivesaca si alte modele de manere daiwa marimi 4000 sau 5000
gata ! am rezolvat cu manivela ! am gasit o pe cea originala ! noroc porcesc am avut ce mai! mulineta am cumparat o din decathlon din iuliu maniu noua fara manivela si fara cutie cu 70 lei si azi am fost pe acolo sa ma uit la mulinete sa vad cam ce manivela s ar potrivi. si in norocul chior am gasit pe fundul unui raft un maner care parea ca se potriveste la mulineta mea , nu aveam mulineta la mine. m am uitat dupa un vanzator din magazin si i am spus ca vreau sa cumpar manivela ca nu era pentru nici o mulineta de la vanzare. a sunat un director de raion si mi au dat manerul moca . si acasa ce sa vezi este chiar manerul original al mulinetei. acum mai caut doar capacelul cu surub .
oricum ma duc maine sa ma uit mai bine o fi si ala pe acolo.
oricum ma duc maine sa ma uit mai bine o fi si ala pe acolo.