cumpăr echipament fly
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cumpăr echipament fly
doresc să cumpăr o lansetă cu mulineta ,snur si eventual leder de preferat clasa 5 şi snur FW aştept oferte cu preţ exact de vânzare ...
pescuitul e cel mai puternic drog al carui remediu nu vreau sa il cunosc
Re: cumpăr echipament fly
Salut ,ce peste tintesti
si in ce buget te incadrezi 

cleanul în general şi sunt dispus să dau 230 deocamdată am văzut la decathlon un set complect pana si muşte are la el dar zice cineva că nu e bun de aceea mă orientez la altceva dar nu departe de banii aştea
din câte ştiu de la dumneavoastră a luat şi ionuţ o lansetă şi e foarte mulţumit de ea poate reuşiti să mă ajutaţi şi pe mine la achiziţionare la un preţ bun sau aveţi o altă părere despre cel de la decathlon pentru inceput probabil nu ştiu dacă găsesc ceva mai ieftin pentru mai multe detali îl puteţi cauta pe site e produs de caperlan o firma franţuzească
menţionez că nu am pescuit niciodată în acest stil , dar m-aş înclina spre el deoarece mă despart doar 25 de metri de cricov un râu cu debit mediu dar mai e şi prahova şi ialomiţa aproape şi mai merg şi în delta pot să zic foarte des adică şi la 2 săptămâni şi practic mai multe stiluri de pescuit match şi feeder în general poate că mă prinde şi fly l-aş practică cu drag şi mai des pentru că pe cricov ar fi singura metodă
Grija mare cu fly-ul
daca te prinde....ajungi la oja nevestei si la jucariile copiilor

daca te prinde....ajungi la oja nevestei si la jucariile copiilor

Prima data cand m am apucat eu de pescuit la fly acum nu stiu cati ani am avut de la un prieten un combo Secspir cumparat de afara dintr un Carfor la noi nu era Carfor atunci...Si m am lasat la cateva zile pagubas .,ca lanseta mulineta firu nu erau e trebui..............Daca ai de gand sa ti iei un Combo ,ia ti de la o firma renumita,dar la cate ocaziiiii ai pe forumurile de azi gasesti la bani buni exact ce trebui si mai primesti si cateva muste ....ca muscariii sunt baieti de treba plus un sfat care te poate ajuta enorm
.Mai am ceva lansete mulinete dar vb la tel 

- wildexplorer
- utilizator constant
Urmareste anunturile de vanzare-cumparare, eu asa m-am ales cu o joarda draguta.
p.s. am trecut de oja nevestei, acu adun toti fulgii gasiti in drum...
p.s. am trecut de oja nevestei, acu adun toti fulgii gasiti in drum...

Vezi ca la rajnita de cafea, la motor, este sarma de cuprau numa buna pentru cerclat musculitele.
Si incarcatorul de la telefon are asa ceva si mai fin

rajnita de cafea las-o. e buna la mixat dubbinguri 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...