Costum de camuflaj Oassy Oak, anti ploaie, cu cusaturi vulcanizate.
Marime XL-XXL. Calitate foarte buna. Geaca mi-e foarte buna. Pantalonii sunt pentru cineva ceva mai mic de statura gen 1.70-1.80m (eu am 1.90m si mi-s un pic scurti)
Pret: 85 ron (produsul este nou)
Cosmin
0726663451
https://picasaweb.google.com/1159253808 ... 0722520354
Costum de camuflajanti-ploaie Real Tree
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Costum de camuflajanti-ploaie Real Tree
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
-
- veteran
Scuzele de rigoare. Despre Mossy Oak era vorba
) am facut eu un joc de cuvinte.
Este un singur strat + un "mesh"(plasa). Deasupra este un fas, pe interior este ca foaia de pelerina si are si un "mesh" pentru ventilatie. Cusaturile sunt vulcanizate cu o banda transparenta termosudata. Calitatea este super ok pentru banii astia. Atat ca ma oftic ca mi-s cam scurti pantalonii. Geaca imi vine traznet chiar si peste haine foarte groase.
Las la 80 de ron.

Este un singur strat + un "mesh"(plasa). Deasupra este un fas, pe interior este ca foaia de pelerina si are si un "mesh" pentru ventilatie. Cusaturile sunt vulcanizate cu o banda transparenta termosudata. Calitatea este super ok pentru banii astia. Atat ca ma oftic ca mi-s cam scurti pantalonii. Geaca imi vine traznet chiar si peste haine foarte groase.
Las la 80 de ron.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"