Cormoran TR 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cormoran TR 4
Vand Cormoran TR 4 la 2.13 m , 6-28 gr pescuit in doua partide , practic noua, impecabila , cumparata anul acesta , finisaje de lux, inca in garantie.
Lanseta cu actiune fast :
* Blank de carbon HM 40
* Lungime: 2,13 m
* Lungime la transport: 111cm
* Putere: 6-28 gr.
* 2 tronsoane
* 7 Inele original Fuji SIC
* Greutate: 120 gr.
Pretul 170 Ron.
Lanseta cu actiune fast :
* Blank de carbon HM 40
* Lungime: 2,13 m
* Lungime la transport: 111cm
* Putere: 6-28 gr.
* 2 tronsoane
* 7 Inele original Fuji SIC
* Greutate: 120 gr.
Pretul 170 Ron.
.
O super lanseta la un super pret : OFERTA Speciala 150 Lei astazi si maine , apoi plec din Bucuresti !
http://www.bibanu.ro/lansete/lansete-sp ... -28gr.html

http://www.bibanu.ro/lansete/lansete-sp ... -28gr.html
- stefanflorin
- veteran
Iti raspund eu, desi am varianta mai puternica. Este una dintre putinele lansete care este suficient de versatila incat o poti pescui cum vrei, desigur nu ca una dedicata.keymaker scrie:care e specializarea ei:jig,lingura sau vobler?dar nu de pe vreun site ci asa de pe malul apei un review
La 150 de lei, nu ai ce sa gasesti mai bun de atat. Si daca scoti si transportul in tub la banii astia....

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
.
Cum va spuneam lanseta se preteaza bine si la linguri undeva intre 7-16 gr si jiguri putin sub 10 gr , chiar lucreaza bine pe o paleta destul de larga de naluci. In toamna mi-o voi cumpara din nou, posibil ca voi alege varianta de 2.40 m o idee mai tapana si pe care o voi scurta putin daca va fi nevoie .
Lanseta am vandut-o ieri unui domn din Cluj daca nu gresesc si caruia ii doresc s-o foloseasca bucuros si sa-i aduca satisfactii si capturi frumoase!
Multumesc, se poate inchide !
Lanseta am vandut-o ieri unui domn din Cluj daca nu gresesc si caruia ii doresc s-o foloseasca bucuros si sa-i aduca satisfactii si capturi frumoase!
Multumesc, se poate inchide !