concurs cu premii !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
concurs cu premii !!!
Organizez concurs cu tema : De ce calculatorul meu face postari multiplela la anunturi sau raspunsuri.
Castigatorul primeste un premiu constand din 20 jiguri cu ace Gamakatsu
greutatea la alegere (sa nu ziceti 250 gr)
Expediere gratuita !!!
Voi tine cont de parerea fiecaruia si cand defectul dispare desemnez castigatorul.
Stimati moderatori,nu va suparati !!!
Castigatorul primeste un premiu constand din 20 jiguri cu ace Gamakatsu
greutatea la alegere (sa nu ziceti 250 gr)
Expediere gratuita !!!
Voi tine cont de parerea fiecaruia si cand defectul dispare desemnez castigatorul.
Stimati moderatori,nu va suparati !!!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
accesezi site-ul de pe computer sau de pe telefon?
net-ul e pe cablu, e stabil?
ce browser folosesti? ai incercat sa-l reinstalezi? ai incercat altul?
ce firewall folosesti, ai umblat cumva la porturi?
net-ul e pe cablu, e stabil?
ce browser folosesti? ai incercat sa-l reinstalezi? ai incercat altul?
ce firewall folosesti, ai umblat cumva la porturi?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Iti spun eu 100% sigur ca e de la conexiunea la internet.
Eu am net foarte rapid, atat acasa cat si la munca, dar ca orice conexiune fara minim garantat, uneori (a se citi rareori) face fluctuatii de transfer.
In momentul in care tu apesi butonul de postare mesaj, chiar daca ai calculator puternic, din cauza ratei de transfer foarte mica (la momentul respectiv), browserul nu o sa iti arate ca incarca pagina urmatoare (deci nu iti da feedback ca ai apasat butonul). In conditiile astea, dupa ce trec 3-4 secunde, tu crezi ca nu l-ai apasat si il mai apesi o data -> post dublu
.
Mai e si varianta in care, tot din cauza conexiunii incete, apesi post, iti incarca pagina alba (in spate mesajul a fost deja postat), tu dai back ca sa recuperezi textul si mai apesi o data post -> post dublu
Daca ai conexiune rapida care chiar merge rapid si fara fluctuatii, teoria cu mouseul care se apasa singur e putin probabil sa genereze posturi multiple.
Spor
Problema se rezolva doar cu putina rabdare 
Eu am net foarte rapid, atat acasa cat si la munca, dar ca orice conexiune fara minim garantat, uneori (a se citi rareori) face fluctuatii de transfer.
In momentul in care tu apesi butonul de postare mesaj, chiar daca ai calculator puternic, din cauza ratei de transfer foarte mica (la momentul respectiv), browserul nu o sa iti arate ca incarca pagina urmatoare (deci nu iti da feedback ca ai apasat butonul). In conditiile astea, dupa ce trec 3-4 secunde, tu crezi ca nu l-ai apasat si il mai apesi o data -> post dublu

Mai e si varianta in care, tot din cauza conexiunii incete, apesi post, iti incarca pagina alba (in spate mesajul a fost deja postat), tu dai back ca sa recuperezi textul si mai apesi o data post -> post dublu

Daca ai conexiune rapida care chiar merge rapid si fara fluctuatii, teoria cu mouseul care se apasa singur e putin probabil sa genereze posturi multiple.
Spor

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
- veteran
concurs.
Accesez site-ul de pe computer (Windows 7 Ultimate) conectat la reteaua RDS (fixa) si e singurul loc unde imi face probleme.
Nu am umblat la porturi (nici nu ma pricep)
Au fost ceva prieteni IT-isti mai avansati ca mine,dar nimic (ba la un anunt postat de el a facut la fel)
Nu am umblat la porturi (nici nu ma pricep)
Au fost ceva prieteni IT-isti mai avansati ca mine,dar nimic (ba la un anunt postat de el a facut la fel)
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.