Comenzi Sua
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Comenzi Sua
Aduc la comanda din Sua articole de pescuit si vanatoare la cel mai mic comision de pe piata. Pentru detalii tel sau mail
Re: Comenzi Sua
Personal nu cunosc "piata"... pot sa stiu cat ma costa in Timisoara o mulineta care la Cabela's e $100, pret pe site? Dar una care-i $500? Daca nu-i secret... negocierea dupa, pe tel. sau mailcomenzisua scrie:Aduc la comanda din Sua articole de pescuit si vanatoare la cel mai mic comision de pe piata. Pentru detalii editat de moderator

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
Cam 25% si platesti transportul intern ca sa nu iti mai bati capul.
Deci 100 coco = 125 coco sau 380 RON . Capici. Uni cer avans ca sa fie sigur ca nu raman cu marfa pe cap. Se merita sa cumperi fire textile si tot felul de chestii care le au foarte ieftine acolo. La mulinete ai o mica problema daca e o problema te-ai ars. La un bun amic de al meu i-a venit o mulineta Daiwa fara un tambur de rezerva (de pe Cabelas). Oricum aia de Cabelas baieti buni i-au trimis tamburul printr-un tert dupa cam 1 an.
Duble succesuri.
Deci 100 coco = 125 coco sau 380 RON . Capici. Uni cer avans ca sa fie sigur ca nu raman cu marfa pe cap. Se merita sa cumperi fire textile si tot felul de chestii care le au foarte ieftine acolo. La mulinete ai o mica problema daca e o problema te-ai ars. La un bun amic de al meu i-a venit o mulineta Daiwa fara un tambur de rezerva (de pe Cabelas). Oricum aia de Cabelas baieti buni i-au trimis tamburul printr-un tert dupa cam 1 an.
Duble succesuri.
the angler is catching xxx, not by the lure
Regulament:
1. reclama ( inclusiv reclama mascata ) la alte site-uri web, balti, scule de pescuit, servicii sau orice altceva NU este permisa pe forum fara acceptul Site admin-ului, daca doriti reclama pe Rapitori.ro va rog sa ma contacti pentru un aranjament.
1. reclama ( inclusiv reclama mascata ) la alte site-uri web, balti, scule de pescuit, servicii sau orice altceva NU este permisa pe forum fara acceptul Site admin-ului, daca doriti reclama pe Rapitori.ro va rog sa ma contacti pentru un aranjament.
Michael va recomanda Regulamentul forumului