Combo MajorCraft BassPara+Shimano Antares
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Combo MajorCraft BassPara+Shimano Antares
-Batul este Major Craft BassPara 702h din2 buc.,de 7' ft este fast,3/8 - 1 1/2 oz,inele fuji new concept-batul este cumparat in dec.2015 de la abrevis,se livreaza in tub pvc de calitate.
-Shimano Antares Scorpion model rh 221,maner normal (stanga) in stare excelenta,rulmenti bocca,tambur rezerva shallow,se livreaza in husa originala.
Pret 1150 lei/combo
Motivul pentru care le vand este ca nu-mi este la indemana baitcastingul,fapt pentru care accept si unele schimburi cu bete de spinning +/- diferenta in functie de bat.
Albert-0766393495
albert_cs16@yahoo.com
-Shimano Antares Scorpion model rh 221,maner normal (stanga) in stare excelenta,rulmenti bocca,tambur rezerva shallow,se livreaza in husa originala.
Pret 1150 lei/combo
Motivul pentru care le vand este ca nu-mi este la indemana baitcastingul,fapt pentru care accept si unele schimburi cu bete de spinning +/- diferenta in functie de bat.
Albert-0766393495
albert_cs16@yahoo.com
Re: Combo MajorCraft BassPara+Shimano Antares
revin cu poze in max.2 zile.
Ai e-mail.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
se dau si separat dar la alt pret !
Valabil si eventuale schimburi +/- diferenta cu bete de spinning.
Valabil si eventuale schimburi +/- diferenta cu bete de spinning.
Salut ! Cât vrei pe mulinet? ?
albert.C scrie:-Batul este Major Craft BassPara 702h din2 buc.,de 7' ft este fast,3/8 - 1 1/2 oz,inele fuji new concept-batul este cumparat in dec.2015 de la abrevis,se livreaza in tub pvc de calitate.
Pret 1150 lei/combo
Albert-0766393495
albert_cs16@yahoo.com