Combo castind Daiwa Steez
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Merci de sfat , dar daca o sa-mi placa batul cu adevarat prefer sa mananc paine cu ceapa si in primavara tot o sa-l am . Oricum , pe net le-am gasit la preturi mult mai mici 900-950 de dolari impreuna .valistrati scrie:Adevarat graieste fratele Zander dar mai trebuie ceva ....1300-1500 de "parai"...atit si nimic mai mult...![]()
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
-
- veteran
Corecteaza-ma daca gresesc .valistrati scrie:Bravo cu cit mai ieftin cu atit mai bine ,dar nu uita de taxele de transport...etc...![]()
![]()
P.S. Piinea cu ceapa e chiar ok. mai ales daca dai cu ..JDM...![]()
![]()
JDM inseamna Jinars de Maramures ?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
Frate Vali,
poate vrei sa spui TDM, ca lansetele Steez sunt facute la fabrica Daiwa din Thailanda. Oricum, de mare exceptie, cand iti da un salau in el iti canta batul in mana de simti atacul pana in inima, ca inaltele de soprana.
Vorba unui clasic in viata: nu am avut nici un atac pe care sa nu-l fi simtit.
poate vrei sa spui TDM, ca lansetele Steez sunt facute la fabrica Daiwa din Thailanda. Oricum, de mare exceptie, cand iti da un salau in el iti canta batul in mana de simti atacul pana in inima, ca inaltele de soprana.
Vorba unui clasic in viata: nu am avut nici un atac pe care sa nu-l fi simtit.

WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
-
- veteran