Combo cast Daiko Gallet & Shimano Calcutta

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Combo cast Daiko Gallet & Shimano Calcutta

Mesaj de andrei-ovidiu » 14 Noi 2010, 12:22

Vand combo cast JDM nou format din:

Lanseta:

Daiko Gallet 6'9", Medium Heavy, 3/8-1 1/4, o lanseta ft usoara, senzitiva si avand componente de top, inele Fuji SiC, mandrina Fuji, maner EVA cu mandrina Fuji. Lanseta vine cu husa originala, si are ca si aplicatii swimbait-uri, voblere, jig-uri din gama medium-heavy...10-50 gr fara probleme.

Mulineta:

Shimano Calcutta SVS 51, o mulineta round-profile, cu 8 rulmenti, vine cu husa originala, cutie, pini de rezerva, ulei pt intretinere. Are pe tambur PP 15 LB nou.

Ambele sunt luate din Japonia de pe www.plat.co.jp si costa impreuna 440 euro - pret de catalog, fara transport sau alt adaos.

Pretul meu - 1.500 lei. Curierat rapid asigurat gratuit.

Se pot da si separat, dar acolo discutam pe privat, mail: andrei_ovidiu_spinning@yahoo.com sau la tel: 0744.654.992

Cateva poze:

[/img]ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Noi 2010, 13:07

As dori un reveiw la acest combo pentru ca arata bine. La ce se preteaza, cu ce naluci poti lansa, la ce distanta ? Cum arata in realitate, semne de uzura, zgarieturi ? De cand l-ai cumparat, first ori second hand, cine au mai fost propreitari, daca e cazul ? De ce il vinzi ? etc etc
Multumesc.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 14 Noi 2010, 15:36

Razvane, o sa-ti raspund cat pot de bine la intrebari, valabil si pt altcineva care ar putea fi interesat...

Combo-ul este ca si nou, eu lansand cu el de cateva ori la 2 partide...este adus de Toni F de pe Plat din Japonia, si mi l-a dat mie, pt ca el nu s-a impacat cu baitcast-ul si cu perucile. Mie mi-a placut, l-am luat si se pare ca nu sunt ft atras de acest stil si ma simt nevoit sa-l dau, chiar daca-mi plac ft mult si lanseta si mulineta...

Ca si aplicatii, eu il vad un combo excelent pt slidere si voblere mari la stiuca si somn, si jig-uri peste 15 gr, pana undeva la 45-50 gr, batzul fiind rapid si puternic, ft senzitiv si bine lucrat...Daiko chiar face niste super betze...In realitate arata mai bine decat in poze;), finisajele fiind de top si componentele de asemenea.

Mulineta este un round profile dar este destul de micuta pt a putea fi palmata, dar si puternica...este si ea ca si batzul ca noua, cu toate accesoriile enumerate mai sus. Un review amplu despre Calcutta 51 poti gasi aici: http://www.abrevis.ro/blog/?p=867 .

Si lanseta si mulineta vin cu huse, cutii, pini de rezerva, instructiuni, ulei pt intretinere...

Pretul este de 1.500 lei, combo-ul valorand 1.900 lei pret de catalog, sau eventual se poate schimba si cu ceva de spin + diferenta...

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 15 Noi 2010, 19:41

UP :!:

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 15 Noi 2010, 23:27

ai ajuns si tu la concluzia ca nu prea ai ce face cu castingul la noi? :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Noi 2010, 12:26

Un pret doar pentru lanseta ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Andrei Op
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Andrei Op » 16 Noi 2010, 19:50

eu zic sa te mai gandesti pana sa vinzi echipamentul de cast!daca mai pescuiesti un sezon numai cu echipamentul de cast nu mai pui mana pe batu' de spin!
numai bine

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 16 Noi 2010, 20:14

Anuntul nu mai este valabil. Rog a se inchide sau sterge topic-ul :!:

Închis