Colmic Herakles USA Black Weapon Cast
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran

Colmic Herakles USA Black Weapon Cast
Vand o lanseta de cast Colmic Herakles USA Black Weapon, dintr-o bucata, 7'2'' 1/4-1 , noua, nepescuita, sta in husa de vreo 3 luni neatinsa, cumparata de la Totalfishing.
- Blanc Torray Japonez din grafit inalt modular.
- U.L.A.F Ultra Light Aerospace Fiber
- Pro Force Power Double Tape Carbon?
- 11 Inele Sic
- Maner Split Grip din EVA
- Greutate 121 gr.
Pret 430 Lei. Se poate vedea in Bucuresti.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 29249.html
Detalii pe MP sau e-mail crapmaniacul@yahoo.com
- Blanc Torray Japonez din grafit inalt modular.
- U.L.A.F Ultra Light Aerospace Fiber
- Pro Force Power Double Tape Carbon?
- 11 Inele Sic
- Maner Split Grip din EVA
- Greutate 121 gr.
Pret 430 Lei. Se poate vedea in Bucuresti.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-colm ... 29249.html
Detalii pe MP sau e-mail crapmaniacul@yahoo.com
Re: Colmic Herakles USA Black Weapon Cast
Salut
Cum e lanseta? Fast moderate???
Ms
Cum e lanseta? Fast moderate???
Ms
pescar particular
- crapmaniacul
- veteran

E de crank asa e mentionat pe ea, e spre fast moderate parerea mea, nici vorba sa fie balanganicioasa totusi are un varf usor permisiv ceea ce o face mai buna la oscilante, voblere, spinnerbait-uri sau jiguri mai usoare (pana la 1/2 din puterea ei nominala).
O apreciez ca o lanseta versatila si foarte placuta, foarte fain lucrata.
O apreciez ca o lanseta versatila si foarte placuta, foarte fain lucrata.
Tipu' e Vegas_75, pt cine nu si-a dat seama. :lol:
Care dintre ei ????????????Gogol scrie:Tipu' e Vegas_75, pt cine nu si-a dat seama.
tipul poate sa fie si los angeles
ce dracu legatura are anuntul cu paranoia de care dai dovada goagale?
eu m-am interesat de lanseta si poate faceai ceva constructiv si normal pt varsta pe care o ai sa ne spui parerea despre lanseta
ce dracu legatura are anuntul cu paranoia de care dai dovada goagale?
eu m-am interesat de lanseta si poate faceai ceva constructiv si normal pt varsta pe care o ai sa ne spui parerea despre lanseta
pescar particular
ce repede se aprinde unii....
....si repede se stinge......ca sa rimeze. Sper ca n-o sa pune cineva sa-mi spuna ca vb "manelitic"
Sorry!!!
Sorry!!!
- crapmaniacul
- veteran

@ viorel
Incerc sa fiu obiectiv in privinta lansetei dar orice as zice despre ea tot subiectiv m-ai crede pe buna dreptate. Ptr ca e deja clasic, ceea ce mie mi se pare fast moderat, altuia i se pare ba mai la stanga, ba mai la dreapta dupa cum si-a educat perceptia si ii da voie experienta proprie.
Insa si fabricantul zice ca e de crank deci nu e par, arac de vie, deloc dar nici nu flencane, chiar deloc. Varful e putin permisiv si cedeaza putina putere cat sa se incarce bine in aruncare cu greutatea potrivita, iar la cum se vede si se simte , are putere de la a doua treime in jos pe care o pot stoarce doar jivinele mai imbracate, nu juvenilii.
Eu mai stiu o vorba, ca si daca iti spune un rodbuilder de renume de la noi ca e asa si pe dincolo, pana nu pui mana pe ea s-o scuturi si s-o simti cum iti cade in mana, nu poti spune o vorba clara, si iar e firesc.
Am cumparat-o intr-un exces de zel de la TF dupa ce am probat vreo 25 de lansete in gama de pret =< 600 Ron si nici una nu mi-a placut cum se incarca, cum lucra, cum flexa asa la rece. Ce lanseta mi-a mai placut sarea de 900 Ron si am zis ca nu e cazul. Asta a fost castigatoare si am luat-o cu gandul s-o fac de spin, dar nu se merita totusi, mai bine ramane asa cum a gandit-o si a facut-o mama ei, ca modificarea tot carpeala se numeste. In alta ordine de idei dupa ce o vand imi voi lua aceeasi lanseta dar de spin dat fiind ca are anumite calitati pe care alte lansete nici nu le miros.
Lanseta valabila la vanzare ! Noua, nimeni nu i-a rupt fasul inca.
Incerc sa fiu obiectiv in privinta lansetei dar orice as zice despre ea tot subiectiv m-ai crede pe buna dreptate. Ptr ca e deja clasic, ceea ce mie mi se pare fast moderat, altuia i se pare ba mai la stanga, ba mai la dreapta dupa cum si-a educat perceptia si ii da voie experienta proprie.
Insa si fabricantul zice ca e de crank deci nu e par, arac de vie, deloc dar nici nu flencane, chiar deloc. Varful e putin permisiv si cedeaza putina putere cat sa se incarce bine in aruncare cu greutatea potrivita, iar la cum se vede si se simte , are putere de la a doua treime in jos pe care o pot stoarce doar jivinele mai imbracate, nu juvenilii.
Eu mai stiu o vorba, ca si daca iti spune un rodbuilder de renume de la noi ca e asa si pe dincolo, pana nu pui mana pe ea s-o scuturi si s-o simti cum iti cade in mana, nu poti spune o vorba clara, si iar e firesc.
Am cumparat-o intr-un exces de zel de la TF dupa ce am probat vreo 25 de lansete in gama de pret =< 600 Ron si nici una nu mi-a placut cum se incarca, cum lucra, cum flexa asa la rece. Ce lanseta mi-a mai placut sarea de 900 Ron si am zis ca nu e cazul. Asta a fost castigatoare si am luat-o cu gandul s-o fac de spin, dar nu se merita totusi, mai bine ramane asa cum a gandit-o si a facut-o mama ei, ca modificarea tot carpeala se numeste. In alta ordine de idei dupa ce o vand imi voi lua aceeasi lanseta dar de spin dat fiind ca are anumite calitati pe care alte lansete nici nu le miros.
Lanseta valabila la vanzare ! Noua, nimeni nu i-a rupt fasul inca.
- crapmaniacul
- veteran

420 Lei, lanseta noua, tzipla , premianta
Tel 0730 8888 17
PS: nu pot sa trimit mp-uri, lasati nr tel / e-mail.
PS: nu pot sa trimit mp-uri, lasati nr tel / e-mail.