cloncuri + lanseta spinning Cormoran Advancer 3.00
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cloncuri + lanseta spinning Cormoran Advancer 3.00
Lanseta la a pachet cu alte 3 cloncuri dintre care unul lipovenesc vechi de cca 30 ani + unul fara cap.
2 dintre cloncuri sunt hand made, iar un al 3-lea este unguresc. Cel fara cap a fost cumparat din Decathlon (i-am dat jos capul ca nu ma impacam cu el).
Lanseta a fost folosita cateva minute la o singura partida (are tipla pe maner) http://www.xxx.ro/produse/43/3112/Sp ... 0-60g.html
Pret pachet 250 lei
2 dintre cloncuri sunt hand made, iar un al 3-lea este unguresc. Cel fara cap a fost cumparat din Decathlon (i-am dat jos capul ca nu ma impacam cu el).
Lanseta a fost folosita cateva minute la o singura partida (are tipla pe maner) http://www.xxx.ro/produse/43/3112/Sp ... 0-60g.html
Pret pachet 250 lei
Bucuresti
Grasane, nu-i fac un pret separat. Cloncul ala lipovenesc este pacat sa stea intr-o vitrina, fiind excelent. Eu am renuntat la ideea cloncanitului si asta este motivul pentru care le dau.Indian Larry scrie:Daca se dau si separat , m-ar interesa cloncul lipovenesc . Nu pentru pescuit , ci pentru o mica colectie de vechituri.Pe langa pret mai ofer ceva din partea casei .
Bucuresti
Lanseta Advancer 70 lei, cloncurile 200 lei. Pe unul dintre ele (nu cel lipovenesc) am dat acum 3 ani unui flacau din Giurgiu 120 lei. Acest clonc (convex) este confectionat din lemn de cires si produce vibratii... cu folos. Cel lipovenesc (concav) este din lemn de tei, cred, si bate in orice pozitie fiind excelent si pentru incepatori, prezentand avantajul unei cozi mai lungi comparativ cu cloncurile uzuale (datorita burdajului mai mare la o lotca). Al 3-lea clonc este unul unguresc Hunor (convex).
Preturile afisate fiind modeste nu mai lasa loc de negocieri decat in varianta initiala in care la achizitia totala pretul devine 250 lei.
Preturile afisate fiind modeste nu mai lasa loc de negocieri decat in varianta initiala in care la achizitia totala pretul devine 250 lei.
Bucuresti