Marciano ai impresia ca ești mai bun dar nu ești. Defapt trebuie sa fi redus bine sa faci un astfel de comment.
Ma bucur ca exista oameni ca Ben Ten care împărtășesc gând bun...
Citește si TU!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Citește si TU!
De fapt ar trebui exclusi de pe forum toti astia cu mintea slaba si care umplu buzunarele popilor. Ce treaba are asta cu rapitori.ro?
Sa nu va mirati bai fanaticilor ca veti fi tot mai marginalizati.
Bunatatea si omenia nu au nimic de-a face cu mersul la biserica si religia. Mai lasati indoctrinarea si puneti mana pe o carte, incepand cu alea de gramatica.

Bunatatea si omenia nu au nimic de-a face cu mersul la biserica si religia. Mai lasati indoctrinarea si puneti mana pe o carte, incepand cu alea de gramatica.
Mi se pare ca esti OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF TOPICCCCCCCCCCCCCCCCCC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FRATE asta ca sa te simti si tu bine, asa va ziceti voi acolo nu? parca,cred ca-i deajuns Hristos a inviat! cum a scris Nelu Pescar ,ca si credincios ce sunt {cred ca mult mai credincios decit tine}am raspuns frumos Adevarat a inviat ,dar de aici si pina la indemnul CITESTE SI TU deja mi se pare aberant.Suntem niste pescari la rubrica de vanzari asa ca lasa ne cu pledoarii deastea sectante despre Isus ca stim si noi cine este nu trebuie sa ne spui tu.Am impresia ca esti unu de ala de vin cite doi pe la usi imbracati la fel cu pantaloni negri si camasi albe cu cite o insigna penibila in piept ,care o iau la goana pe scari cind trimit cite o curva care i pe la mine dezbracata sa le deschida usa .Rog un moderator sa stearga topicul asta nu isi are locul aici ,nu suntem forum bisericesc sau de sectanti va rog!!!! Mi se pare suficient si de bun simt topicul deschis de Nelu Pescar ,caruia ii mai spun o data Adevarat a inviat!
Bravo adrianc si bob. SECTA asta vad ca vor sa se afirme si nu stiu cum, ADUNARE pe forum, ce sa mai, am ajuns de rasu plansu. Rog si eu un moderator sa stearga acest topic pentru ca nu isi are rosul. O sa miroase din ce in ce mai urat daca ramane deschis.
Pisces natare oportet
-
- veteran
Nu fiti rai spunem ca suntem o tara crestina de 2000 de ani daca nu suntem solidari macar in zile de sarbatoare atunci o sa fim cuceriti in curind de islamul atit de agresiv TOATE CELE BUNE TUTUROR SI MULT PESTE PRINS SI ELIBERAT
Corect. Foarte multi inca n-au ajuns sau nu vor sa ajunga sa gandeasca singuri, fiindu-le mai usor sa se lase condusi de superstitie si nonsens. Au ceva care le blocheaza creierul cand vine vorba de religie/credinta.adrianc scrie:De fapt ar trebui exclusi de pe forum toti astia cu mintea slaba si care umplu buzunarele popilor. Ce treaba are asta cu rapitori.ro?Sa nu va mirati bai fanaticilor ca veti fi tot mai marginalizati.
Daca nu stergeti topicul macar mutati-l la Cafenea. Imi place sa vad oameni cu care sunt pe aceeasi "lungime de unda".