caut
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: caut
pescuiesc la stiuca de obicei folosesc oscilante,jiguri,voblere (7-15g) dar as dori sa pot pune si ceva mai greu de ex slidere,svimbaituri.(20-30g)
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
Nimic altceva decat Dam Nanoflex 2.40 si 20-40 gr , e fantastica. De anul asta la aceeasi varianta de 2.40 m a aparut si o varianta si mai puternica , undeva 30-60 gr daca nu ma insel sau oricum undeva pe aici. Pe aia de 20-40 gr am avut-o si e ceea ce trebuie, nu gresesti cu ea deloc, e o arma redutabila impotriva pestilor mai bataiosi sau mai imbracati.
Daca esti din Brasov trimite un MP cu numarul de telefon si am sa incerc sa-ti rezolv problema!robert tl scrie:pescuiesc la stiuca de obicei folosesc oscilante,jiguri,voblere (7-15g) dar as dori sa pot pune si ceva mai greu de ex slidere,svimbaituri.(20-30g)
Incerc sa fiu mai precis ! .
80% pescuiesc la stiuca .
Locatie : 80% - pe balti ( coturi de olt ; balastiere ) 20% pe rauri ( olt ; raul negru )
Pescuiesc de pe mal , m-am obisnuit cu lungimea de 2,30 m ( 10-40 g ) , 2,70 e prea lung , 2,10 parca prea scurt.Caut o dimensiune la cotor ( manerul lansetei ) cat mai scurt posibil , cele cu cotor lung ma deranjeaza... ( un cotor cu totul sa fie undeva la 30-35 cm ) .
80% la linguri , jiguri , voblere 7-15 g ; dar asi vrea sa pot folosi si plaja de 20-35 g ( linguri , jiguri mai grele , svimbaituri )
Fast sau moderate Fast ? - Nu stiu , avand in vedere ca mai toate baltile sunt pline cu bradis si adancimea lor in mare parte este 0,5-1,5 m ; trebuie sa joc lingura aproape de suprafata ; daca e fast nu stiu cat de mult iti permite sa joci lingura , sa-i dai "viata" .. Daca e mai moale in varf ( vibreaza prea mult ) iarasi nu imi place . Daca cineva are sau a avut in mana aceasta lanseta rog sa-mi spuna mai multe despre ea pentru ca totusi e o lanseta nu chiar ieftina .
Va multumesc colegi pescari ! Cu stima R !
80% pescuiesc la stiuca .
Locatie : 80% - pe balti ( coturi de olt ; balastiere ) 20% pe rauri ( olt ; raul negru )
Pescuiesc de pe mal , m-am obisnuit cu lungimea de 2,30 m ( 10-40 g ) , 2,70 e prea lung , 2,10 parca prea scurt.Caut o dimensiune la cotor ( manerul lansetei ) cat mai scurt posibil , cele cu cotor lung ma deranjeaza... ( un cotor cu totul sa fie undeva la 30-35 cm ) .
80% la linguri , jiguri , voblere 7-15 g ; dar asi vrea sa pot folosi si plaja de 20-35 g ( linguri , jiguri mai grele , svimbaituri )
Fast sau moderate Fast ? - Nu stiu , avand in vedere ca mai toate baltile sunt pline cu bradis si adancimea lor in mare parte este 0,5-1,5 m ; trebuie sa joc lingura aproape de suprafata ; daca e fast nu stiu cat de mult iti permite sa joci lingura , sa-i dai "viata" .. Daca e mai moale in varf ( vibreaza prea mult ) iarasi nu imi place . Daca cineva are sau a avut in mana aceasta lanseta rog sa-mi spuna mai multe despre ea pentru ca totusi e o lanseta nu chiar ieftina .
Va multumesc colegi pescari ! Cu stima R !
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
@Ganezu : La 2.40 doua tronsoane avem DAM Nanoflex in trei categorii 15-30 gr , 20-40 gr si 40-80 gr. Ala de 20-40 gr e cel mai versatil (http://www.dam.de/html/e_index.htm) , e un moderate fast cu enorm de multe calitati , printre care puterea excelenta, supletea ansamblului si finetea lucraturii. Merita fiecare leu.
Spor !
Spor !