Caut mulineta marimea 4000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Caut mulineta marimea 4000
Ma intereseaza o mulineta de calitate, marimea 4000, de la Zauber/RedArc in sus.
Starea mulinetei sa fie de la foarte buna la impecabila si pretul decent. "Decent" inseamna redus consistent fata de pretul din magazin, ca altfel prefer sa iau de noua.
Ofertele aici sau pe MP.
Starea mulinetei sa fie de la foarte buna la impecabila si pretul decent. "Decent" inseamna redus consistent fata de pretul din magazin, ca altfel prefer sa iau de noua.
Ofertele aici sau pe MP.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Re: Caut mulineta marimea 4000
Salut Adrian - un shimano Stradic 4000FI te intereseaza? Daca te intereseaza lasa un mp cu un nr. de telefon sa discutam. Numai bine.
Ca idee, ma intereseaza. Te rog o scurta descriere (grad de uzura, stare etc) si pret pe MP. Sunt plecat din tara si revin saptamana viitoare.
Ai mp cu datele cerute. Numai bine.
Buna seara
Am un tica taurus 4000 nou la cutie cu doo bobine si toate acesorile.pret 600 ron aproape jumate de la pretu original.
Am un tica taurus 4000 nou la cutie cu doo bobine si toate acesorile.pret 600 ron aproape jumate de la pretu original.
Pe cadavrele leilor danseasa cainii dar leii raman lei iar cainii raman caini...!!!!
Tica Taurus e prea grea din pacate. Multumesc.
Astept in continuare alte oferte
Astept in continuare alte oferte

-
- junior
am un fin nor ofshore 4500 pescuit o sinura data si un banax iso 3000
Caut in continuare. Multumesc.