Caut epoxi pentru o lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- KiD Vicious
- utilizator constant
Caut epoxi pentru o lanseta
Salutare!
Vreau sa aflu cat m-ar costa niste epoxi pentru matisaje...in prima faza am nevoie de un pret...m-a intrebat un batranel (mare mester) daca pot sa-i procur asa ceva. Are nevoie doar pentru o lanseta. Daca aveti oferte...le astept pe "PM".
Multumesc!
Vreau sa aflu cat m-ar costa niste epoxi pentru matisaje...in prima faza am nevoie de un pret...m-a intrebat un batranel (mare mester) daca pot sa-i procur asa ceva. Are nevoie doar pentru o lanseta. Daca aveti oferte...le astept pe "PM".
Multumesc!
Re: Caut epoxi pentru o lanseta
Pentru o lanseta nu o sa gasesti!!! Si ambalajul de 2 OZ contine mult mai mult.KiD Vicious scrie:Salutare!
Multumesc!
2OZ este undeva la 40-50 ron.
"Mare mester" fara rasina....

Scuze!!! Exista si unitati mai mici, adica se vand direct in seringa, dar te costa mai mult transportul decat rasina!
Daca se indura cineva sa iti dea 2 ml ( cate 1 ml) te- ai scos, altfel te costa cat nu face.
Te ajut eu...Costul? Sa te deplasezi pana la mine.
Asa si eu pot ajuta!!!ULK scrie:Te ajut eu...Costul? Sa te deplasezi pana la mine.

Nu cred ca e problema pentru el, fiind din Cluj.
Trebuia doar sa zici din prima ca vrei sa-l ajuti si nu se trezea cu doua oferte ...
Trebuia doar sa zici din prima ca vrei sa-l ajuti si nu se trezea cu doua oferte ...

Ai degete lungi si nimeresti intre coaste!!!ULK scrie:Nu cred ca e problema pentru el, fiind din Cluj.

- KiD Vicious
- utilizator constant
am inteles ca ar avea nevoie de o cantit. cuprinsa intre 100 si 200 ml...dar eu cred ca si 2oz ar fii cam mult.In concluzie ...daca aveti oferte pentru cantitati incepand de la 2oz...astept sa le inaintati.
ms ULK pt oferta..dar nu pot primi gratis...si oricum... vad ca... ar avea nevoie de de o cantit. mai mare.Daca poti oferta ceva de la 2oz in sus...astept cu placere.
ms ULK pt oferta..dar nu pot primi gratis...si oricum... vad ca... ar avea nevoie de de o cantit. mai mare.Daca poti oferta ceva de la 2oz in sus...astept cu placere.