CARLIGE JIG FUDO
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: CARLIGE JIG FUDO
pune o poza sa vedem cum arata ...asa un 3/0 sau un 4/0 s ar putea sa fie interesat unj amic de al meu de vreo cateva sute... depinde cam cat sunt de groase!
rapala the best vobler in the world
-
- veteran
sorinB scrie:Multumesc Ghenadie, poate pui si o poza cu un carlig, habar n-am cum arata astea...
Sunt destul de tari, se dezdoaie usor?
Mersi, numa' bine.

Uploaded with ImageShack.us

Am vazut ca umbli numai dupe HW-uri, dar crede-ma ca ai sa fii f. multumit de FUDO. Sant tari,se desdoaie f. greu si nu crapa ca Owner-ul. Bine ascutite si tin bine in gura.De multi ani numai cu astea dau.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Multumesc foarte multflorin1948 scrie: Am vazut ca umbli numai dupe HW-uri, dar crede-ma ca ai sa fii f. multumit de FUDO. Sant tari,se desdoaie f. greu si nu crapa ca Owner-ul. Bine ascutite si tin bine in gura.De multi ani numai cu astea dau.

Daca cel din poza e 4/0, atunci 3/0 e exact ce imi trebuie mie...
Numa' bine.
Am trimis MP. Spor !
Am trimis MP. Spor
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
Mp si de la mine.
ai mp si de la mine
- Torescu Octavian
- senior
pentru cine nu apuca saptamana asta pe la sfarsitul saptamanii viitoare mai ajunge un import
si o sa fie pentru toata lumea lasati privatele si eu o sa i iau in calcul acum sau saptamana viitoare.

Don Octavian fa comanda frumoasa ca dupa ce mai afla lumea despre ele, cei care inca nu stiu adica (asa ca mine), se dau fara numar fara numar la suta de grame
.
In vreo 3 saptamani ajung prin C-ta prin km 4-5 , poate trec sa le iau direct de la sursa, tura a doua vorbesc. Stima !

In vreo 3 saptamani ajung prin C-ta prin km 4-5 , poate trec sa le iau direct de la sursa, tura a doua vorbesc. Stima !
Am primit carligele, arata mai bine decat ma asteptam, sunt bestiale 
Multumesc Octavian!
Multumesc mult si lui nea Mircea ptr review, sanatate si numa' bine!

Multumesc Octavian!

Multumesc mult si lui nea Mircea ptr review, sanatate si numa' bine!