cabelas voucher 500$ cine e interesat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cabelas voucher 500$ cine e interesat
Am un voucher de la cabelas de 500$ vreau doar sa-mi iau banii cine este interesat intermediez comanda si nu plateste nici un adaos.Oferta este valabila 1 saptamana.
Detali pe MP sau telefon.
Detali pe MP sau telefon.
- cristi cristi
- veteran
salut
Cum se procedeaza tu faci comanda si noi?Se face de toti500 sau si mai putin? Trimite mp sa vedem cum si in ce fel 

- Torescu Octavian
- senior
man, si care ar fi avantajul ca iau de voucherul tau in loc sa imi comand cu cardul meu? financiar vorbind?
Si de ce as comanda eu in mod normal sa platesc 45% + 19% valoare totala (si transport) cand pot plati numai 25-35 in total si sa nu ma doara capul?
Incerc sa intleg care e jmecheria pt cumparator pt ca am si eu de facut o comanda luna asta...
Si de ce as comanda eu in mod normal sa platesc 45% + 19% valoare totala (si transport) cand pot plati numai 25-35 in total si sa nu ma doara capul?
Incerc sa intleg care e jmecheria pt cumparator pt ca am si eu de facut o comanda luna asta...
- danielcocea
- veteran
nimic
bine zis parinte....nici un avantaj nu este....parintele scrie:man, si care ar fi avantajul ca iau de voucherul tau in loc sa imi comand cu cardul meu? financiar vorbind?

Re: nimic
danielcocea scrie:bine zis parinte....nici un avantaj nu este....parintele scrie:man, si care ar fi avantajul ca iau de voucherul tau in loc sa imi comand cu cardul meu? financiar vorbind?
singuru avantaj e ca imi asum eu raspunderea transportului coletului din SUA in RO adica orice se intampla tu esti asigurat,si ca platesti doar un avans nu in intregime.atat
si shipingu e 25%