....Dreptul cumparatorului, nu ?Nemernic scrie:Danio... tu ceri eu ofer... asa merge cu piata![]()
Cabela's XML XCLS 705
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

De ce 70 ? Eu am trimis o lanseta de la Buc la Sibiu si a costat transportul cu posta romana 4 lei.Daca reusiti sa va intelegeti la o varianta fara ramburs . daca nu, se mai adauga cativa lei ptr rambursdanio scrie: Bun...deci daca ai fi din cluj...asta ar insemna ca ai oferi 350+70...adik...420...si eu raman cu 350
Varianta "microbuzul" ramane foarte la moda...
Sunt microbuze care fac transport de persoane in toata tara, vorbesti cu soferul, ii dai 10 ron si la destinatie il asteapta respectivul care primeste coletul... si gata
Soferii sunt grijulii cu coletele.
Daca am trimis 15 kg de plumb de la sibiu la iasi, ce sa mai zic...
la fel se pot trimite si lansete si altele...
Numa' bine.
Sunt microbuze care fac transport de persoane in toata tara, vorbesti cu soferul, ii dai 10 ron si la destinatie il asteapta respectivul care primeste coletul... si gata
Daca am trimis 15 kg de plumb de la sibiu la iasi, ce sa mai zic...
Numa' bine.
-
ANDREI RIGA
- veteran

N-am comentat nimic despre lanseta, doar incercam sa subliniez ca nu transportul sta in calea unei bune afaceri, MAI ALES CA ARE TUB. Eu am folosit o teava de instalatii, care costa si ea ceva !rine scrie:lanseta aia merita banii pana la ultimul leu .basca ca are si tub.nici nu mai e pe site-ul cabelas !
- stefanflorin
- veteran