Broaste topwater- pescuit la stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Broaste topwater- pescuit la stiuca
Le astept...trebuie sa ajunga, camd o sa fie o sa anunt. O sa fie si trailere FUDO.
-
- veteran
Si eu vreau 3 culori, astept un semn cand le primesti.
Merci
Merci
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Multumim de informatie celor de la Relax, acum sa inteleg ca am reducere la produsele dvs., daca tot v ati folosit de topicul meu pentru a face reclama? Sau facem un parteneriat si imi pot promova produsele in sectiunea dedicata magazinului Totalfishing?
Nu ma intelegeti gresit, am colaborat foarte bine si cu Totalfishing si cu Relax, si sunt incantat de calitatea produselor Fudo, dar nu mi se pare frumos sa intri pe topicul omului sa postezi informatii, mai ales cand forumul are o sectiune dedicata acestui sens. E o chestie de principiu.... in fine. Succes tuturor!
Nu ma intelegeti gresit, am colaborat foarte bine si cu Totalfishing si cu Relax, si sunt incantat de calitatea produselor Fudo, dar nu mi se pare frumos sa intri pe topicul omului sa postezi informatii, mai ales cand forumul are o sectiune dedicata acestui sens. E o chestie de principiu.... in fine. Succes tuturor!
De bun simt mai ales!alex.b scrie: E o chestie de principiu....
-
- veteran
De mult bun simt ..asi zice ...speedo scrie:De bun simt mai ales!alex.b scrie: E o chestie de principiu....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Cu scuzele de rigoare din partea celui ce a deranjat am facut curat. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Scuzele sunt acceptate, multumim. 

Daca mai ai vreau si eu. Ai mp cu numarul meu.
Multumesc,
Ionutz
Multumesc,
Ionutz