Bologneza
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
boloneza
Salut,
Am eu una dar e de 3,90m daca va intereseaza.
BALZER SBIRO 30 DIABOLO 3
act 3-30 g. IM 6 square fibre carbon(tabla de sah) impecabila,
5 elementi, 11 inele sic.Am pescuit cu ea de 3 ori pe olt, mai mult m-am uitat la ea in casa.
Am cumparat-o acum 2 ani.E ca noua.
Daca doriti pot pune si poze cu ea dar pe mail pt ca sunt mai nou aici pe forum si nu stiu deocamdata cum se ataseaza pozele.
pret 150 lei sau voblere la schimb.
5 elementi, 11 inele sic.Am pescuit cu ea de 3 ori pe olt, mai mult m-am uitat la ea in casa.
Daca doriti pot pune si poze cu ea dar pe mail pt ca sunt mai nou aici pe forum si nu stiu deocamdata cum se ataseaza pozele.
Re: boloneza
Daca asta e bolo eu ma apuc de vanatoare!bogdanmoldovan scrie:Salut,

@Radu_T
Vezi frate ca in Alba exista un site specific acestor probleme! Cu baieti care se pricep si care vand de multe ori asa ceva...Si care nu confunda match-ul cu bolo...

Daca nu stii site-ul ti-l dau eu pe mp.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
daca ai cere o poza poate ai vedea ca e bolo. Daca cauti acum pe net acest nume iti arata betze match Balzer, corect dar nu te grabi sa tragi concluzii despre uni si altii care nu au exp pe acest forum si care poate sunt mai pescari decat alti dar nu se lauda.Daca aveam mai multa experienta pe acest site si stiam sa pun poze poate nu erau comentarii de genu asta.
Cine e interesat de bat, detalii pe pm.
Mda...oi fi exagerat eu .Dar bolo de 3,9 m eu zic ,inca odata ,ca nu se iczista!bogdanmoldovan scrie:daca ai cere o poza poate ai vedea ca e bolo. Daca cauti acum pe net acest nume iti arata betze match Balzer, corect dar nu te grabi sa tragi concluzii despre uni si altii care nu au exp pe acest forum si care poate sunt mai pescari decat alti dar nu se lauda.Daca aveam mai multa experienta pe acest site si stiam sa pun poze poate nu erau comentarii de genu asta.

Acum poti sa te superi definitiv

In alta ordine de idei succes la vanzare.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.