Bologneza Maver
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Bologneza Maver
Vand bologneza Maver, 5 m.
Pret: 120 lei
Poze:
http://picasaweb.google.ro/popyflavius/ ... directlink
Pret: 120 lei
Poze:
http://picasaweb.google.ro/popyflavius/ ... directlink
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
Re: bolo
Daca avea probleme, nu o puneam in vanzare, era la tomberon. Normal ca este folosita, daca era noua avea alt pret. Habar n-am la ce se preteaza si nici nu stiu ce actiune are, probabil gasesti pe net mai multe informatii despre ea. Eu nu am nici o legatura cu pescuitul stationar, de aceea nu stiu nimic despre aceste ustensile, nici cu cat se vand si nici la ce folosesc. Eu doar ajut un prieten sa scape de ele, ca nu le foloseste deloc, ocupa spatiul degeaba.fflorin scrie:Da-mi te rog ceva detalii despre aceasta bolo ( actiune, la ce se preteaza , folosita si daca da eventuale probleme etc.). Multumesc.
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
- MARIUS POPA
- veteran
Re: bolo
Mai avei un pic si-i dadeai in cap la om...!flavius scrie:Daca avea probleme, nu o puneam in vanzare, era la tomberon. Normal ca este folosita, daca era noua avea alt pret. Habar n-am la ce se preteaza si nici nu stiu ce actiune are, probabil gasesti pe net mai multe informatii despre ea. Eu nu am nici o legatura cu pescuitul stationar, de aceea nu stiu nimic despre aceste ustensile, nici cu cat se vand si nici la ce folosesc. Eu doar ajut un prieten sa scape de ele, ca nu le foloseste deloc, ocupa spatiul degeaba.fflorin scrie:Da-mi te rog ceva detalii despre aceasta bolo ( actiune, la ce se preteaza , folosita si daca da eventuale probleme etc.). Multumesc.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Re: Bologneza Maver

- MARIUS POPA
- veteran
Bautura asta...m-am luat dupa bagaciosul asta de ROLY, care l-am mai intalnit pe cateva situiri, isi tot arunca adresa aia cu anunturi...!
Mi-e ceata la ora asta
Mi-e ceata la ora asta

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.