Boca Bearings has a 50% discount of on all bearings purchase
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Boca Bearings has a 50% discount of on all bearings purchase
Use the discount code 50THANKS2011 during checkout to get 50% discount!
Sale ends on Monday 11/28 midnight EST.
Good while supplies last - cannot be used with any other discounts or gift certificates - one time use only, must be used in full Discount cannot be combined with any other promotional offer nor can it be applied to previous purchases or gift certificates.
Discount does not apply to shipping charges.
http://www.bocabearings.com/emailers/th ... f_discount
Sale ends on Monday 11/28 midnight EST.
Good while supplies last - cannot be used with any other discounts or gift certificates - one time use only, must be used in full Discount cannot be combined with any other promotional offer nor can it be applied to previous purchases or gift certificates.
Discount does not apply to shipping charges.
http://www.bocabearings.com/emailers/th ... f_discount
A incercat cineva sin Romania sa beneficieze de aceasta reducere ?
Intreb deoarece vineri am vrut sa profit de ocazie sa imi cumpar niste rulmenti de la ei, dar saitul dadea eroare cand bagam codul respectiv ("50THANKS2011").
Intreb deoarece vineri am vrut sa profit de ocazie sa imi cumpar niste rulmenti de la ei, dar saitul dadea eroare cand bagam codul respectiv ("50THANKS2011").

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran
-
- utilizator nou
email your orders : Boca part nos with quantity to sunil@bocabearings.comrazvan m. scrie:A incercat cineva sin Romania sa beneficieze de aceasta reducere ?
la fel da eroare ,razvan draga eu nu mai cred in mos craciunbearing_man scrie:email your orders : Boca part nos with quantity to sunil@bocabearings.comrazvan m. scrie:A incercat cineva sin Romania sa beneficieze de aceasta reducere ?
si pina la urma 5 dolari merita linistea ta in plusciprian75 scrie:la fel da eroare ,razvan draga eu nu mai cred in mos craciunbearing_man scrie:email your orders : Boca part nos with quantity to sunil@bocabearings.comrazvan m. scrie:A incercat cineva sin Romania sa beneficieze de aceasta reducere ?