1: Set de Voblere in numar de 33 bucati, Rapala, Yo-zuri, Salmo, Arbogast, Heddon, River2sea.. etc...
Se da setul intreg contra sumei de 350 de lei, sau separat la alegere... pe bucata... la preturi discutabile.

2. Mulineta baitcasting Daiwa Advantage Supertuned (153 HSTL) in stare excelenta - 300 lei.

3. O lanseta fly din bambus construit, fara inele, e din 3 sectiuni, clasa aproximativ 5, lungime 9'. Am inceput sa o reconditionez, insa am renuntat, deoarece am 2 bucati, una am reconditionat-o iar cea de-a 2-a e in starea in care se vede. Dacat sa o tin la dulap, o dau cuiva care poate sa-i redea frumusetea

4. St. Croix Wild River, 8.6, H, 1/2-2 oz, pescuita 2 sezoane, in stare buna, pret. 400 lei.
5. Se mai aduga 3 bete de crap, 2 sunt Shakespeare MG de 3.30 lungime din 2 sectiuni.... si unul Baracuda Mustang 3.90 din 3 sectiuni. Betele sunt pescuite, au unele urme de folosinta, da sunt ok, se dau toate 3 cu 200 de lei.
Se accepta si unele schimburi, in principal cu mulineta din clasa 4000 sau un bat de match.