Blankuri Seeker,Batson,G.Loomis,NFC,Phenix
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Blankuri Seeker,Batson,G.Loomis,NFC,Phenix
Blankuri disponibile la pretul de lista in USA
Lamiglas XMG 50 1122MT de 9'4" pret de catalog 180 USD
un blank deosebit petru lanseuri la distanta la avat cu naluci pana la 20g
NFC SB5100-1 (SM) de 5'10" pret de catalog 86 USD
excelent pentru pescuit la verticala la bibani mari sau salau finete
Seeker SP654-S de 6'6" din doua bucati, pret de catalog 56 USD
un blank care nu mai este disponibil , foarte bun pentru naluci reactive la avat
Seeker SMS70 de 7'0" din 2 bucati, pret de catalog 116,58 USD
Șt Croix 3S76MLXF2 de 7'6" pret de catalog 120 USD
pescuit cu jiguri pe lac ideal de pe mal
Batson BAISA 1086 F de 8'6", pret de catalog 103,36 USD
reactive mari de pe mal la avati sau stiuca
Phenix X10-Composite-B de 7'ft preț de catalog 109 USD
un blank excelent pentru stiuca,salau sau avat
Phenix TX-713ML-C de 7'1" pret de catalog 229 USD
jigging pe lac acopera toate greutatile neceare de la 3.5 g la 12g surprinzator de usor si puternic
Lamiglas XMG 50 1122MT de 9'4" pret de catalog 180 USD
un blank deosebit petru lanseuri la distanta la avat cu naluci pana la 20g
NFC SB5100-1 (SM) de 5'10" pret de catalog 86 USD
excelent pentru pescuit la verticala la bibani mari sau salau finete
Seeker SP654-S de 6'6" din doua bucati, pret de catalog 56 USD
un blank care nu mai este disponibil , foarte bun pentru naluci reactive la avat
Seeker SMS70 de 7'0" din 2 bucati, pret de catalog 116,58 USD
Șt Croix 3S76MLXF2 de 7'6" pret de catalog 120 USD
pescuit cu jiguri pe lac ideal de pe mal
Batson BAISA 1086 F de 8'6", pret de catalog 103,36 USD
reactive mari de pe mal la avati sau stiuca
Phenix X10-Composite-B de 7'ft preț de catalog 109 USD
un blank excelent pentru stiuca,salau sau avat
Phenix TX-713ML-C de 7'1" pret de catalog 229 USD
jigging pe lac acopera toate greutatile neceare de la 3.5 g la 12g surprinzator de usor si puternic
Asta ultimul e K2....m-ar interesa...dar doar daca oferi un discount substantial, ca se rup al draq de usor...si nu ai specificat in anunt acest lucru...Eu ca si posibil client nu sunt bine informat in legatura cu acest aspect de catre vanzator
. Bine zic?

-
- veteran
ULK draga blankul e adus de Andrei Sava si este al unui prieten, resposabilitatea este a fabricii si a celui care al vandut in RO ca sa asigure garantia, eu am adus doar 2 K2 din care unul s-a rupt .Nu pot sa promovez pocnitori de lux .Este blank din generatia 1 timp in care Phenix nu avut curajul sa construiasca si lansete de serie.
Deci blankul are garantie prin Sava cine vrea sa incerce poate sa o faca.
Generatia asta de blankuri sunt mai rigide , mai senzitive vorba ta cele noi sunt total diferite
mai elastice.
Deci blankul are garantie prin Sava cine vrea sa incerce poate sa o faca.
Generatia asta de blankuri sunt mai rigide , mai senzitive vorba ta cele noi sunt total diferite

Aici tu esti vanzatorul deci responsabilitatea e numai a ta, pentru ce vinzi tu! Spor 

-
- veteran
ULK n-ai inteles sunt responsabil doar pentru soarta blankurilor aduse de mine, modelul K2 TX-713ML-C l-a adus Sava hai sa n-o mai lungim.
Normal la cate blankuri ai adus tu esti pe dinafara cu garantia.
Normal la cate blankuri ai adus tu esti pe dinafara cu garantia.
Eu aici vad doar atat...C.Ene vinde un blank...care "uita" sa specifice ca vinde un K2 si ca se rupe...Vanzatorul este responsabil cu garantia oferita...ca prin cine si cum rezolva e problema lui ...clientul nu poti sa trimiti la plimbare in caz ca pateste ...Aici TU vinzi, TU descrii produsul ca fiind ok si omiti sa specifici eventualele probleme si ca nu oferi garantie....ca vezi Doamne nu e adus de tine. Si pe ala de il cumpara il trimiti la plimbare in caz de necaz? Nu tot tu ar trebui sa rezolvi tu prin importator daca tu esti vanzatorul?
Sau daca nu o faci ar fi bine sa specifici asta...mai ales ca e vorba despre un blank K2, atat de nereusit de fragil( cum zici tu). Dezinformezi prin omitere.
Eu cand am avut probleme de garantie intodeauna m-am oferit si am si rezolvat garantia prin importator...nu am trimis clientul sa rezolve el ,ca nu eu l-am importat.
Sau daca nu o faci ar fi bine sa specifici asta...mai ales ca e vorba despre un blank K2, atat de nereusit de fragil( cum zici tu). Dezinformezi prin omitere.
Eu cand am avut probleme de garantie intodeauna m-am oferit si am si rezolvat garantia prin importator...nu am trimis clientul sa rezolve el ,ca nu eu l-am importat.

-
- veteran
mda ,dupa ce buzunarul s`a umplut restul e can can
-
- veteran
ULK esti tendentios la culme, evident ca voi media problema cu Sava daca apar probleme. Nu eu am promavat K2 si T-Russell blankuri cu origine incerta dar cu tendinte clara spre POC.
Mai bine esti atent la curtea ta care e semnificativ plina de TR si K2, eu nu imi permit sa recomand clientilor blankuri cu probleme frecvente.
Cum a spus urmeza sa scriu un articol despre toate blankurile HM cu probleme K2, TR, SCV. Diferenta este ca SCV se rup mult ami rar, sar aschi dar nu se rup (cea ce nu este sucuzabil sub nici o forma).
Asta e nivelul de tara clentii tac, rodbuiderii tac, fabricile se fac ca prpbleme nu exista
ULK spor la T-Russell si K2
Mai bine esti atent la curtea ta care e semnificativ plina de TR si K2, eu nu imi permit sa recomand clientilor blankuri cu probleme frecvente.
Cum a spus urmeza sa scriu un articol despre toate blankurile HM cu probleme K2, TR, SCV. Diferenta este ca SCV se rup mult ami rar, sar aschi dar nu se rup (cea ce nu este sucuzabil sub nici o forma).
Asta e nivelul de tara clentii tac, rodbuiderii tac, fabricile se fac ca prpbleme nu exista

ULK spor la T-Russell si K2

-
- veteran
Daca te tine buzunarul explozia unui blank HM este un fenomen extraordinar care merita trait, ceva de genul unei sticle de sampanie scumpe, expozia si dopul care zboara 

-
- veteran
si asta`i drept