tyrael scrie:Lamiglas vandut, disponibil doar Phenix X10 si Pacific Bay
Blankuri de vanzare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Blankuri de vanzare
www.spinningclub.ro
tyrael scrie:tyrael scrie:Lamiglas vandut, disponibil doar Phenix X10 si Pacific Bay
www.spinningclub.ro
-
- veteran
Ordinar tupeu mai au unii ...tyrael scrie:disponibil doar Phenix X10 si Pacific Bay
Nu ma mir defel ,doar e "rude " cu olguta din banie.(((
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
?!? Iar am ajuns la 112....
-
- junior
Si Mihai Viteazu , Ilie Balaci , Amza Pelea , tot olteni sunt TARANE de la oras .vali stratonov scrie:Ordinar tupeu mai au unii ...tyrael scrie:disponibil doar Phenix X10 si Pacific Bay
Nu ma mir defel ,doar e "rude " cu olguta din banie.(((
-
- junior
ca sa nu mai zic de Eugen Ionescu , Constantin Brincusi , Ecaterina Teodoroiu ,......ca ardelean fiind inveti mai incet domnule Vali Stratonov
-
- veteran
Gura mare caca fala...ce are sula cu prefectura...da na atita ai inteles tu pasarel.)))Cristi craiova scrie:ca sa nu mai zic de Eugen Ionescu , Constantin Brincusi , Ecaterina Teodoroiu ,......ca ardelean fiind inveti mai incet domnule Vali Stratonov
Pui de psdist, fuga la mama olguta sa iti dea tita...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- junior
Am inteles ca daca merg pe logica ta , adica oltean =psd=olguta atunci ardelean = tigan= mustati = case cumparate pe spaga = mincat parizer cu paine la alimentara ca sa-ti permiti obaterie de vin la restaurant = cum bine am spus TĂRAN . Si nu am nimic de impartit nici cu PSD nici cu alt partid si gata cu balacareala ca nu-i frumos .vali stratonov scrie:Gura mare caca fala...ce are sula cu prefectura...da na atita ai inteles tu pasarel.)))Cristi craiova scrie:ca sa nu mai zic de Eugen Ionescu , Constantin Brincusi , Ecaterina Teodoroiu ,......ca ardelean fiind inveti mai incet domnule Vali Stratonov
Pui de psdist, fuga la mama olguta sa iti dea tita...