Blank G Loomis Mag Bass MB 844 IMX
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Blank G Loomis Mag Bass MB 844 IMX
Eu zic sa nu-l mai vinzi 

Pai cred ca asta o sa si fac ... observ ca nu prea stie lumea de blankul asta
sau aia care stiu n-au curaj 
Ideea era era simpla - blankul asta ar fi putut fi inlocuit de un Ultra Mbx de 1.5oz Ex Fast(care dupa specificatii pare o ranga grava) sau un K2 de 2oz, pe care mi s-a pus mie pata, putin prosteste, sincer sa fiu
si pentru ca Dunarea azi arata asa in Galati in Bazinul Nou, inca mai am cateva zile sa aleg intre ceva superb oferit de scoala veche, un grafit arhitestat care a oferit multi pesti imbracati de-a lungul timpului. IMX-ul se incarca extrem de usor, are niste rasini f elastice pe el, si dupa cum il miros eu arunca foarte departe. Sau sa optez pt un grafit nou, putin mai senzitiv, putin mai usor, netestat, dar dublu la bani

Ideea era era simpla - blankul asta ar fi putut fi inlocuit de un Ultra Mbx de 1.5oz Ex Fast(care dupa specificatii pare o ranga grava) sau un K2 de 2oz, pe care mi s-a pus mie pata, putin prosteste, sincer sa fiu

si pentru ca Dunarea azi arata asa in Galati in Bazinul Nou, inca mai am cateva zile sa aleg intre ceva superb oferit de scoala veche, un grafit arhitestat care a oferit multi pesti imbracati de-a lungul timpului. IMX-ul se incarca extrem de usor, are niste rasini f elastice pe el, si dupa cum il miros eu arunca foarte departe. Sau sa optez pt un grafit nou, putin mai senzitiv, putin mai usor, netestat, dar dublu la bani

- piktoru_84
- utilizator constant
sunt interesat eu de blank.....cum pot sa-l vad si eu??
born to xxx forced to work
Pai si cum Bogdane nu jiguiesti tu printre sloiurile alea ?
Poate agati vreo barja cu motorina ceva !
Poate agati vreo barja cu motorina ceva !

Razvane, alea cu motorina is pe la sarbi 
Acum vreo doua sapt le-a luat sloiurile o macara plutitoare de la Calarasi, fix ca aia pe care stateam eu
Faci tu caterinca, dar stii ce locuri misto sunt acolo
intre dana si mal are apa 8m pe alocuri cu mult bradis 

Acum vreo doua sapt le-a luat sloiurile o macara plutitoare de la Calarasi, fix ca aia pe care stateam eu

Faci tu caterinca, dar stii ce locuri misto sunt acolo

Banuiesc ca sunt locuri bune acolo . Era doar un spirit de gluma , nu un misto , mai ales ca si eu sunt la fel de fiert sa apuc sa dau cu bata in balta .
La noi deja a trecut si abia am reusit sa ne salvam ambarcatiunile .
La noi deja a trecut si abia am reusit sa ne salvam ambarcatiunile .
Da domnu
si eu glumeam
nu-s asa de suparacios
A fost problema cu gheata la Galati...batranii spun ca de vreo 40 de ani n-a mai fost Dunarea in halul asta de inghetata. Dopul din dreptul Glatiului s-a spart weekend trecut, dar ala din Cotul Pisicii a ramas(nu stiu azi daca s-a dus la vale). Si e problema mare si pe la Sulina cica, spargatorul nostru de gheata e plecat acolo, lucreaza non stop

A fost problema cu gheata la Galati...batranii spun ca de vreo 40 de ani n-a mai fost Dunarea in halul asta de inghetata. Dopul din dreptul Glatiului s-a spart weekend trecut, dar ala din Cotul Pisicii a ramas(nu stiu azi daca s-a dus la vale). Si e problema mare si pe la Sulina cica, spargatorul nostru de gheata e plecat acolo, lucreaza non stop
Lasa ca vine ea caldura si le rupem fasu . 

vezi Domnu' daca nu mi l-ai trimis cadou, acum ai dileme