Blanc Loomis......

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

florin1948
veteran
veteran

Re: Blanc Loomis......

Mesaj de florin1948 » 26 Ian 2013, 21:53

Ghenadie scrie:Nea Mirceaaaaa, iti pregatesc niste glidere sa jercuiesti cu joarda? Ca unde mergi dupa jalo il bagi in boale cu plumbi de peste 14 gr :lol1:
Ba pardon , draga Ghenadie, am vazut o postare cu niste alea care se balangane pe cadere ! Din doua una : ori ai fost "manga"cand le-ai facut, ori le-ai impemeabilizat in palinca ! Si pe urma daca se balangane si cad in sant, ce sa fac cu ele ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 26 Ian 2013, 22:07

Le tragi spre mal :P

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 26 Ian 2013, 22:17

Araturi adanci de toamna ! Acu serios vorbind, arata bine rau lemnele alea. Partea proasta ca eu ajung mai rar la stiuca. M-am invatat cu strapii si cateii stii tu de unde si fiind o fire mai conservatoare, prind - nu prind , tot acolo ma duc. Mai dau si la teava, si la match cand manca carasul ( sau ciortanul). M-a mai corupt musculita de otet , pe numele stiintific "leowb" de am mai fost pe Neajlov de cateva ori. Imi place, e frumos, dar chestia cu "urca malul - coboara malul - iar urca..... ma baga in preinfarct. Anul asta tot acolo imi scot permis. Dar daca ma inviti la un pescuit de marlitze ( mai ales din barca) nu te refuz!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Scrie răspuns