binoclu carl zeiss
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: binoclu carl zeiss
Salut Ionut!
Poti sa dovedesti in vre-un fel ca sunt originali, produsi in DDR si nu sunt niste fake-uri ieftine de pe e-bay? As fi interesat...
Poti sa dovedesti in vre-un fel ca sunt originali, produsi in DDR si nu sunt niste fake-uri ieftine de pe e-bay? As fi interesat...
mda... imi raspund singur la intrebare... sunt fake 100%. Seria 6095770 nu a fost folosita la fabrica Carl Zeiss Jena DDR, deci nu au cum sa fie originali = made in China. Mi se parea mie ca sunt cam ieftini 
v-ati cam grabit in raspunsul dat si ciorba din oala va ars .in articolul " Carl Zeiss Age Lens by the Serial Number - Photo.net Large F...'' in partea de jos aflam ca este vorba despre productia carl zeiss jena POSTBELICA cu perioadele de ani si seriile fabricate .conform acestor informatii acolo sta scris ca binoclurile cu seria 6 000 000 pana la 6 700 000 au fost fabricate intre anii 1961 si 1964.........insa va iert
Nu stiu despre ce povestesti tu aici, dar scurt/2 seria data de tine nu a fost fabricata conform listelor oficiale de serii. Cum iti explici asta?
eu nu povestesc ci ma documentez. din respectivul articol reiese clar ca binoclul cu seria 6095570 a fost construit intre anii 1961 si 1964 .incepand cu anul 1961 a intrat in productie binoclul cu seria 6 000 000 iar la sfarsitul anului 1964 s-a construit binoclul cu seria 6 700 00 .s-ar putea refuzul dvs de a intelege sa vina din mai multe cauze si eu simt aici ceva rautate.
Da, poate nu am fost eu atent cand m-am uitat pe serii. Nu e rautate... Imi cer scuze daca am gresit!
vandut ,multumesc