Doua bete le dau:
1) Cabella xxx Eagle 2, 7', 1/2-2 oz, dintr-o bucata, 130 de lei, in stare foarte buna, mandrina schimbata, am prins cu el stiuci de 5 kg, excelent.
2) Shimano Convergence 7', 1/4-5/8 oz, doua bucati, actiune fast, in stare foarte buna, 130 de lei.
Le vand pentru ca stau pe tusa (Convergenceul) si va sta pe tusa xxx Eagleul pentru ca imi iau un Fox Rage Shad Hammer. Se pot vedea in Bucuresti oricand.
Bete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Bete
Convergenceul s-a dat. Ramane xxx Eagleul. Negociabil.
-
- veteran
Se adauga un St. Croix Mojo Bass MB69MLXF, dintr-o singura bucata, 1/8-1/2 oz, excelent pentru biban, salau la finete, stare excelenta. Pret: 220 de lei.
Plus o mulineta Shimano Symetre 2000 FH, made in Japan, stare excelenta, nu are jocuri deloc in rotor sau in manivela, calitate japoneza. Pret: 220 lei.
De data asta preturile nu sunt negociabile, fiind deja foarte bune.
Plus o mulineta Shimano Symetre 2000 FH, made in Japan, stare excelenta, nu are jocuri deloc in rotor sau in manivela, calitate japoneza. Pret: 220 lei.
De data asta preturile nu sunt negociabile, fiind deja foarte bune.
-
- veteran
S-a dat si Mojo Bassul. xxx Eagle rezervat pana miercuri. Ramane mulineta Shimano Symetre 2000 FH, made in Japan, fara jocuri dupa atatia ani de folosire. Cu fir textil de 0,08 echipata.
-
- veteran
S-a dat si xxx Eagle. Ramane mulineta Shimano Symetre FH 2000, daca nu se da pana duminica se retrage de la vanzare si o pastrez eu pentru salau.