in magazinele Auchan sunt 16-17 ron . la gramada cu goldstardan bobei scrie:Daca ai vazut undeva mai ieftin te rog spune-mi si mie, voi mai scadea si eu pretul.
Multumesc,
Dan
BERKLEY FRENZY MUNGO
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: BERKLEY FRENZY MUNGO
Nu am intrat niciodata intr-un magazin Auchan dar acum am ocazia pentru a verifica daca asa e. Astea sunt luate de afara, daca ai dreptate o sa mai scad si eu pretul.Obletele scrie:in magazinele Auchan sunt 16-17 ron . la gramada cu goldstardan bobei scrie:Daca ai vazut undeva mai ieftin te rog spune-mi si mie, voi mai scadea si eu pretul.
Multumesc,
Dan
Valabile - 30 lei/buc sau 55 ambele (cu transport inclus)
PS: pentru colegii ONAMIHS si Obletele: astept in continuare sa imi spuneti unde este mai ieftin acest model de vobler. In supermarketul amintit este DOAR modelul de 7 cm, care este 16,82 lei. Voblerele pe care le am eu in anunt sunt de 14 cm...
Daca ati vazut in alt supermarket modelul de 14 cm as dori sa vad si o poza, pana atunci consider ca aruncati aiurea cu noroi. Multumesc.
PS: pentru colegii ONAMIHS si Obletele: astept in continuare sa imi spuneti unde este mai ieftin acest model de vobler. In supermarketul amintit este DOAR modelul de 7 cm, care este 16,82 lei. Voblerele pe care le am eu in anunt sunt de 14 cm...
Daca ati vazut in alt supermarket modelul de 14 cm as dori sa vad si o poza, pana atunci consider ca aruncati aiurea cu noroi. Multumesc.
Reducere la pachet - 50 lei
50 ambele, transport inclus
45 ambele, fara bonus. Transport inclus
Ultima strigare: 45 lei cu bonus si transport inclus.
40 cu transport inclus
S—au dat, se poate închide.
Multumesc
Multumesc