Berkley evo pulse, daiwa procyon, pflueger president
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
grecu1968uk
- utilizator constant

Re: Berkley evo pulse, daiwa procyon, pflueger president
Pflueger President 6735 marime echivalentul unui Ryobi Zauber 300 ( cu asta pot sa l compar ) 10 lbs -120 yards ( asa scrie pe tambur ), gear ratio 5.2:1sagitarius scrie:Salutare! Pana la poze, ce model,marime, este Pfluegerul President? multumesc!
Obiectiv: 8,1 kg !
Pflueger President rezervata. De fapt luni o sa o pun la posta si va merge catre Suceava.
deci , mai vinzi berkley sau nu?
Cand n-am vandut-o ?sosoktm scrie:deci , mai vinzi berkley sau nu?
Cand ai cerut fisa de aptitudini si recomandari, zici ca vorbim de planuri de investitii de zeci de ani ...
Astept totusi un raspuns.Te-am rugat in pm. sa postezi lista cu ordinea in care s-au facut cererile de cumparare pt. Pflueger.Sau macar posteaza cine ti-a scris primul c-o vrea-si daca I-ai dat-o lui,ca sa vedem si noi...Te rog.

TOT RESPECTUL !!!
Ma hartuiti. Intai imi oferiti schimburi, iar eu nefiind interesat de asa ceva v-am comunicat prin pm, dupa care n-ati facut vreo oferta. Acum imi cereti lista cu ordinea in care s-au facut cererile ? Asta ca sa nu postez mesajele agresive din privat. Este rezervata si chiar daca n-ar fi din momentul de fata refuz sa vi-o vand.roly scrie:Astept totusi un raspuns.Te-am rugat in pm. sa postezi lista cu ordinea in care s-au facut cererile de cumparare pt. Pflueger.Sau macar posteaza cine ti-a scris primul c-o vrea-si daca I-ai dat-o lui,ca sa vedem si noi...Te rog.![]()
Ba chiar mi s-a parut ca am dat dovada de seriozitate. Mi se pare normal sa nu dau banii pe un tub din pvc si transport pana cand nu ma asigur ca userul care vrea sa o cumpere e serios si cu adevarat interesat.Cu respect.\sosoktm scrie:Cand ai cerut fisa de aptitudini si recomandari, zici ca vorbim de planuri de investitii de zeci de ani ...
P.S lanseta berkley are si husa rosie ( trebuie sa o caut prin casa ) si e achizitionata de mine de noua din magazin.
Buuun, pe mesaj privat ti am spus ca ma intereseaza dar am intrebat care e pretul final si daca esti din bucuresti. Un amic mai experimentat mi a recomandat batul asta pentru bile de 30-80 grame asa ca nu il cumpar decat dupa o "pipaiala". Normal cred ca era sa raspunzi, insa iti urez suuces la vanzarea ei catre alti colegi cu grade mai mari, e treaba tancum iti organizezi taraba.