Beast Master 270L
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Beast Master 270L
Vand un Beast Master BX 270L, lungime 2,70m si 3-14gr.( SBMBX27L ) in stare foarte buna cu husa proprie - pret 250ron. Batul a fost cumparat in luna august 2011 de la Creative Vision cu factura si certificat de garantie ( este in garantie pana in luna august 2014 ). Cei interesati de aceasta lanseta sunt rugati sa lase adresa de mail unde pot primi poze sau alte amanunte pe care le solicita. Multumesc.
Re: Beast Master 270L
Transport inclus in tub de carton ptr. plata in cont. Multumesc.
Valabil - ultimul pret 200ron - transportul nu se include.
Valabil un bat foarte bun ptr. clean si avat - stare impecabila. Multumesc.
-
Kevintheone
- junior

salut. de unde esti? daca se poate vedea?
in ce conditii se prezinta? daca poti sa mi dai niste poze pe mail (kevin.theone.forum@gmail.com)
in ce conditii se prezinta? daca poti sa mi dai niste poze pe mail (kevin.theone.forum@gmail.com)
Scuze de intarziere - postez aici cateva poze , cred edificatoare :

printscreen

screen shot software

free upload

screen shot download
Lanseta este in stare foarte buna si se va trimite in tub rigid pentru protectie in timpul transportului iar pretul este fix 200ron si nu include transportul ( acesta poate fi posta romana sau curier in fctie de cererea noului propietar ).

printscreen

screen shot software

free upload

screen shot download
Lanseta este in stare foarte buna si se va trimite in tub rigid pentru protectie in timpul transportului iar pretul este fix 200ron si nu include transportul ( acesta poate fi posta romana sau curier in fctie de cererea noului propietar ).
-
Kevintheone
- junior

nu merge pm da ti am dat pe mail
Se poate inchide - s-a vandut, noul propietar sa-l foloseasca cu placere. Multumesc.