salut
as fi interesat de barca... imi poti da un numar de tel sau un sms (mai bine) cu nr tau... 0723049030
azi (vineri) sunt in zona...
multam
Barca Viking + motor 30 cp - 1500 E discutabil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- junior
Re: Barca Viking + motor 30 cp - 1500 E discutabil
de fapt barca e din 1988 (si motorul aproximativ lafel)...Striper scrie:Barca gonflabila Viking 380 cu chila rigida, comenzi rapide, parbriz, bord, volan si doua banchete din fabrica. Deci are 4 locuri de stand in fund. A costa 2500 Euro noua acum 2 ani.
Motor Evinrude 30 cp in 2 timpi, merge impecabil. Nu stiu cate ore de functionare, dar de mers merge brici, a facut toata Delta.
1500 Euro combo-ul discutabil, se pot vedea in Corbeanca.
Nu am poze momentan.
spun asta ca sa nu mai consume si altcineva motorina pana la locul cu pricina...
sper sa nu se supere propietarul ... dar clar NU E CORECT sa spui ca barca a costat 2500 euro NOUA acu 2 ani
Da, a fost o confuzie din cauza informatiilor primite gresite. Era vorba de alta barca cea de 2500. Multumesc pentru lamuriri. Cat despre remarcile rautacioase cu barca si motorul din antichitate... nu comentez.
Sunati sa vorbiti direct cu cel care vinde barca pentru mai multe informatii: 0743332244
Sunati sa vorbiti direct cu cel care vinde barca pentru mai multe informatii: 0743332244
-
- junior
... cu tot respectul , nu inteleg de ce remarcile mele legate de anul de productie , sunt denumite ''rautacioase'', si demne de ''nu comentez'', atata timp cat sunt informatiile pe care le-am primit de la propietar DUPA ce am ajuns la corbeanca ...
nu inteleg, ar trebui sa ma caiesc pentru ca am impartasit aceste informatii si cu alti colegi (daca imi permiteti sa spun asta) , mai ales ca a trebuit sa ajung la fata locului ca sa aflu ca de fapt este inscrisa in germania iar actele pe numele neamtzului si o procura sunt ''pe acasa pe undeva''... asta in conditiile in care vorbisem la telefon ca vin cu banii la mine si daca totul e cum e prezentat in anunt , batem palma...
daca cineva considera ca am gresit cu ceva ...asta e... imi cer si iertare ca am fost pus pe drumuri prin informatii eronate... incercam sa fiu un coleg bun si sa ii previn pe altii sa intrebe la telefon in mod explicit orice informatie...
nu inteleg, ar trebui sa ma caiesc pentru ca am impartasit aceste informatii si cu alti colegi (daca imi permiteti sa spun asta) , mai ales ca a trebuit sa ajung la fata locului ca sa aflu ca de fapt este inscrisa in germania iar actele pe numele neamtzului si o procura sunt ''pe acasa pe undeva''... asta in conditiile in care vorbisem la telefon ca vin cu banii la mine si daca totul e cum e prezentat in anunt , batem palma...
daca cineva considera ca am gresit cu ceva ...asta e... imi cer si iertare ca am fost pus pe drumuri prin informatii eronate... incercam sa fiu un coleg bun si sa ii previn pe altii sa intrebe la telefon in mod explicit orice informatie...