Barca gonflabila2+1 pers, noua, kila in V, 2.35m/20kg

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

gigi 2007
senior
senior

Re: Barca gonflabila2+1 pers, noua, kila in V, 2.35m/20kg

Mesaj de gigi 2007 » 03 Mai 2014, 18:29

E aceeasi barca de aici , cu 100 lei reducere ? http://www.probarca.ro/anunt/51991/101/ ... MPLET-.htm

Aceasta este barca ?
Best Way
MARIME: 270 x 142 x 46 cm.
PRET: 179,00€

http://www.zurione-uk.com/tienda/juegos ... -gratis---

yomaha
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de yomaha » 03 Mai 2014, 19:02

Sigur ca nu, aceea nu are oglinda motor, sigur ca nu e aceea

yomaha
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de yomaha » 03 Mai 2014, 19:06

sunt atat de mari diferentele de la aspect, constructie, nu are kila in v, dimensiuni diferite, pret..
chiar nu se vede ??!
pentru amanunte va stau la dispozitie pe privat

yomaha
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de yomaha » 03 Mai 2014, 19:41

Informatii despre datele tehnice ale barcii au fost furnizate intr-o cantitate ce depaseste aproape toate anunturile de vanzare, si cred ca au fost acoperite aproape toate aspectele ca doritorul sa stie cat mai bine ce cumpara, de asemenea poze au fost atasate mari, clare si multe, de asemenea mai multe si mai clare decat in majoritatea anunturilor.
Daca totusi mai exista aspecte pe care nu am reusit sa le lamuresc stau la dispozitia oricarui doritor pe privat, cu eventuale informatii, poze suplimentare etc.
Postarile gen link si apoi "asta e barca" nu-si au sensul si nu caracterizeaza persoane interesate de produs, de achizitionarea lui si ai rog pe cei tentati de astfel de postari sa se abtina ca incarca fara rost topicul si-mi fac un bine urcand anuntul

yomaha
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de yomaha » 03 Mai 2014, 19:45

Informatii despre datele tehnice ale barcii au fost furnizate intr-o cantitate ce depaseste aproape toate anunturile de vanzare, si cred ca au fost acoperite toate aspectele, ca doritorul sa stie cat mai bine ce cumpara, de asemenea poze au fost atasate, la rezolutie mare, clare si multe, mai multe si mai clare decat in majoritatea anunturilor.
Daca totusi mai exista aspecte pe care nu am reusit sa le lamuresc, stau la dispozitia oricarui doritor, pe privat, cu eventuale informatii, poze suplimentare etc.
Postarile gen link si apoi "asta e barca" nu-si au sensul si nu caracterizeaza persoane interesate de produs, de achizitionarea lui si ii rog pe cei tentati de astfel de postari, sa se abtina caci incarca fara rost topicul si-mi fac un bine urcand anuntul
Va multumesc pentru intelegere !

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 03 Mai 2014, 20:00

anuntul de pe pro barca a fost anulat . de ce ?

mihai.t
senior
senior

Mesaj de mihai.t » 03 Mai 2014, 20:36

Pt. Ca face bisnita.
Cine vrea acest model de barca il gaseste la Dedeman cu 998 lei!!!!

yomaha
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de yomaha » 03 Mai 2014, 20:56

Nea gigi, anuntul ala e inchis, link ul trimis nu deschide nimic,
Dai linkuri ba cu barci TOTAL diferite, ba cu anunturi inchise suspendate sau inexistente... DE CE?!
Poate intampinam dificultati COGNITIVE la asimilarea si selectarea informatiei, ori probleme cu vederea ?
am rugat respectuos sa fiu contactat pe privat pentru alte lamuriri si detalii insa ceea ce comentati nu are legatura cu produsul in vanzare.
Trag concluzia ca va simtiti ca pe maidan, si pare ca o faceti cu naturalete, adica din obisnuinta...vi se pare normal, firesc !
Desigur nu pot sa educ eu pe nimeni asa ca fac un ultim apel la normalitatea diferita de ceea ce se desfasoara aici si cer sa respectati limitele, regulile site ului, si rugamintea respectuoasa a mea de a va abtine in anuntul meu sa postati tot ce doriti, in mod iresponsabil ca linkurile colegului gigi.
Va multumesc anticipat tuturor !

yomaha
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de yomaha » 03 Mai 2014, 21:49

Nu luati in seama trimiterile catre diferite siteuri, linkuri, cu modele diferite de barci, net inferioare sau chiar linkuri catre pagini inexistente, preturi magazine, etc, VERIFICATI INFORMATIILE
Asta pentru a evita sa le "multumiti" ulterior dragilor nostrii colegi "binevoitori" pentru drumuri dupa "cai verzi"

Cu alte cuvinte dati telefon cautati pe site inainte de a va duce la magazin ca sa nu faceti drumul degeaba luandu-va dupa unul si altul care mai de care mai expert si mai cunoscator.

Magazinele au siteuri si numere de telefon unde puteti verifica informatiile.

Barca de vanzare este sigilata, are kila in v ADANCA, ca sa gliseze cu motor mic si sa aiba un control de directie chiar pe curenti si vant, de invidiat !
vasle de aluminiu,culoare alba cu putin albastru, sfoara de acorare, sfoara de siguranta pe barca, inele D-ring, pompa, petice si adeziv pentru reparatii, podea de inalta presiune sa se poata sta in picioare, sub podea se afla kila gonflabila, 5 camere de aer separate, valve si material ca la 3 d tender, material gros dar usor, panzat, rezistent. se vede destul de clar in imaginile atasate pe prima pagina a anuntului , pot trimite imagini si pe mail
Barca este sigilata nu a fost desfacuta sau umflata, nici in casa nici in alta parte, am primit-o in tara pe curier si a ramas sigilata. Am vrut-o pentru mine insa lucrurile s-au schimbat si acum este de vanzare

pret 1799 lei

Telefon de contact 0762876650

mihai.t
senior
senior

Mesaj de mihai.t » 05 Mai 2014, 13:00

Cine vrea acest model de barca il gaseste la Dedeman cu 998 lei!!!! :lol1:

Scrie răspuns