barca fibra laguna minor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
barca fibra laguna minor
vand barca de fibra de sticla laguna minor de 4,2 m,eventual si motor johnson de 8 cp si vreau sa-mi cumpar o barca gonflabila pentru pescuit de 3,3-3,6 m.imi puteti da un sfat?
Vezi ca kingfisherul are probleme la lipituri,la Gostilele lui Eugen German i s-a deslipit pe lipitura din botul barci,cea din dreapta(are doua lipituri pe bot) in mansa a doua,asa ca te sfatuiesc sa te gindesti de doua ori inainte sa cumperi.romica scrie:ia-ti un kingfisher si pastreaza si motorul. se potriveste pentru ea si o sa fii multumit.
Eu zic ca e un caz izolat mrvilly! Parerea mea este ca raportul calitate pret este OK la Kingfisher! EU folosesc una de ceva vreme si nu am avut nici o problema. Defecte pot aparea oriunde
...la Belis s-a spart (!?) o barca EnergoTEAM din cate stiu , dar asta nu inseamna ca sunt proaste. Oricum, parerea mea este ca barcile Kingfisher fac toti banii!
Ne zici un pret la barca asta (Laguna)?

Ne zici un pret la barca asta (Laguna)?
-
- veteran
mrvily scrie:Vezi ca kingfisherul are probleme la lipituri,la Gostilele lui Eugen German i s-a deslipit pe lipitura din botul barci,cea din dreapta(are doua lipituri pe bot) in mansa a doua,asa ca te sfatuiesc sa te gindesti de doua ori inainte sa cumperi.romica scrie:ia-ti un kingfisher si pastreaza si motorul. se potriveste pentru ea si o sa fii multumit.
de ce prejudiciezi imaginea celor de kingfisher, in loc sa iei legatura cu directorul shi sa rezolvi problema?

-
- veteran
-
- veteran