Sigur. Barca noua costa 1299 eur. Este fabricata in Belgia, categorie C (adica si pt Mare). in masura in care se poate descurca o barca cu cizma scurta pe valuri. Am sa caut ca am pe undeva o fisa a barcii cu toate datele. Nu cred ca o persoana poate sa o puna pe apa, sunt necesare 2, dar de pescuit... cele doua persoane se pot plimba prin barca fara sa o dezechilibraze. Balonul este mai gros pe fata si nu mai subtire ca la majoritatea barcilor, baloanele cred ca au 48, daca gasesc fisa barcii o scanez si o postez. Alte date....ce te-ar interesa? Are alte vasle pentru ca ale ei nu faceau nimic, erau prea scurte, are o zgarietura pe fundul barcii de la un dril cu un somn ce s-a bagat sub barca si in ca doua urme de la sfoara ancorei pe sina de protectie. Pret final fara negocieri 600 eur, adica mai putin de jumatate din pret. Barca vine in doua huse, una pt barca si una pentru placile de punte, mai dau vaslele, pompa de picior 5 l, pompa turbina 12v, doua bancute. Stau la dispozitie pt informatii suplimentare.