ma doare sufletul dar va trebui sa ma despart de ea. achilles lt 2 din hypalon,foarte usoara.cumparata din state vara asta folosita o singura data.se poate vedea in turda barca.detalii aveti in linkul de mai jos. pt cei interesati lasati mp.
http://store.triadmarine.com/Achilles-L ... t-p15.html
barca achilles lt 2
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: barca achilles lt 2
Salut!burticaliviu scrie:ma doare sufletul dar va trebui sa ma despart de ea. achilles lt 2 din hypalon,foarte usoara.cumparata din state vara asta folosita o singura data.se poate vedea in turda barca.detalii aveti in linkul de mai jos. pt cei interesati lasati mp.
http://store.triadmarine.com/Achilles-L ... t-p15.html
Ai MP
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
-
- utilizator nou
Buna ziua,
Mai este valabil anuntul Dumneavoastra?
Cu stima
Mai este valabil anuntul Dumneavoastra?
Cu stima
Un pret?
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
pret?
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- utilizator constant
imi pare rau anuntul nu mai e valabil.a fost o perioada in care aveam nevoie de bani si nimeni nu a fost interesat.acum s-au rezolvat cu un mic credit si imi pare bine ca nu am vandut-o .o pastrez se poate inchide cu scuzele de rigoare celor interesati
Bine ai facut, Achilles te tine o viata!burticaliviu scrie:imi pare rau anuntul nu mai e valabil.a fost o perioada in care aveam nevoie de bani si nimeni nu a fost interesat.acum s-au rezolvat cu un mic credit si imi pare bine ca nu am vandut-o .o pastrez se poate inchide cu scuzele de rigoare celor interesati