https://www.crapmania.ro/forum/marele-b ... 54936.html
Barca a la Cluj
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran

Barca a la Cluj
Care esti din CJ si vrei o barca moca vezi link de mai jos
-
vali stratonov
- veteran

Re: Barca a la Cluj
Eu sunt din Cj , dar nu gasesc barca :wallbash
Aia din Intex...nu vreau am avut una acum 10 ani...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- crapmaniacul
- veteran

Pentru un tân?r pescar cu buget strâmt, o barc? oricare ar fi ea, dar sa pluteasc?, este o variant? de dorit.vali stratonov scrie:Eu sunt din Cj , dar nu gasesc barca :wallbash
PS: Nu fac referire la tine, îns? pescarii prea mult au si am devenit obsedati de high tech-ul sculelor de ast?zi si efectiv vedem doar rulmenti crbb, mag sealeduri, titaniumuri si ci4 sau hagane, carboane high modulus si sonare si di pi tri, si pl?cerea pescuitului s-a cam sucit in altceva... Aia e !
-
vali stratonov
- veteran

Corect , dar pt propria siguranta Intexul nu mi se pare cea mai buna solutie mai ales pe lacuri de munte ca Belisul, Bicazul ,etcPentru un tân?r pescar cu buget strâmt, o barc? oricare ar fi ea, dar sa pluteasc?, este o variant? de dorit.
-
lucalucian
- veteran

Eu am avut barca intex si pot sa spun ca e destul de buna, motiv pentru care a 2-a barca mi-am luat tot intex.
Avantaje: e usoara si rezistenta
Dezavantaje : nu are suport de motor inclus si nu prea poti sta în picioare.
Avantaje: e usoara si rezistenta
Dezavantaje : nu are suport de motor inclus si nu prea poti sta în picioare.
- crapmaniacul
- veteran

Am pescuit doua partide într-un Intex din asta pe Chiroiu4 si una peste alta nu m-a nemul?umit decât ca nu puteam sta in picioare bine, in rest mergea, poc poc la vasle din loc in loc iti faci treaba cu ea. E un compromis nu din cele mai rele, am vazut si mai rau de atât.
"Copii voi stati cuminti!crapmaniacul scrie: PS: Nu fac referire la tine, îns? pescarii prea mult au si am devenit obsedati de high tech-ul sculelor de ast?zi si efectiv vedem doar rulmenti crbb, mag sealeduri, titaniumuri si ci4 sau hagane, carboane high modulus si sonare si di pi tri, si pl?cerea pescuitului s-a cam sucit in altceva... Aia e !
E timpul ca adultii sa isi iasa din minti!
Sa cumpere masinii, haine si bijuterii
Telefoane, vibratoare si ecrane LCD
Suntem normali avem doar nevoii speciale!
Acoperite de sume proportionale" (BUG Mafia)
-
vali stratonov
- veteran

Si asta e adevaratcrapmaniacul scrie:Am pescuit doua partide într-un Intex din asta pe Chiroiu4 si una peste alta nu m-a nemul?umit decât ca nu puteam sta in picioare bine, in rest mergea, poc poc la vasle din loc in loc iti faci treaba cu ea. E un compromis nu din cele mai rele, am vazut si mai rau de atât.
Am pescuit la viata mea din tot felul de barci din tot felul de materiale, cu diferite propulsii, la toate ai si plusuri si minusuri....totul se rezuma la ceea ce ti se potriveste si te multumeste.